Hry a hračky pro holky a pro kluky obohatí každé dětství. Pořiďte proto svým dětem společenské hry, dřevěné hry, kreativní hračky, experimentální sady, stavebnice, puzzle, plyšáky nebo třeba didaktické a naučné hry. Zajistíte jim tak skvělou zábavu.

Maloobchod, prodáváme: -oblečení pro kojence a malé děti - potřeby pro kojence - hračky pro kojence - zábavní pyrotechniku.

Knihkupectví, prodej: - knihy - CD, DVD - společenské hry

Společnost OLYMPTOY s.r.o. je dovozce a distributor předních výrobců hraček z celého světa. Při výběru produktů klademe důraz na jejich kvalitu a na to, aby měly pro dítě a jeho rodiče přidanou hodnotu. Nabízíme hračky pro děti do 8 až 10 let. Dbáme na to, aby hračky děti rozvíjely. Jemná motorika, logické myšlení, hravost, radost i sociální ...

Prodej, e-shop: -stavebnice LEGO -Barbie, Princ, kůň s křídly, panenky -hračky, hračka, kostky, hodiny, kalkulačka, pejsek, roboty, želvičky, gormiti -zpívající nočník, zvířátka s přísavkami, zvuková mašinka, vkládačka kostka, zatloukací želva -My little Pony, Littlest pet Shop.

E-shop - kočárky, autosedačky, jídelní židličky - hračky pro děti - kojenecké oblečení - potřeby pro miminka i maminky.

Výroba, provoz, export, import: - dětská houpadla: - mechanické - hydraulické - zábavní automaty.

Internetový obchod s dětským zbožím, autokosmetikou, vybavením pro dům a zahradu, elektronikou, telefony, modemy, notebooky a tablety.

Maloobchodní prodej: -barvy, laky, chemie -kosmetika, parfumerie -galanterie -zdravotnické zboží -papír -školní potřeby -hračky -dárkové zboží.

Vyrábíme originální dřevěné hračky, řehtačky a píšťalky. Naše výrobky jsou bez povrchové úpravy a tím i zaručeně zdravotně nezávadné. Hračky a řehtačky vyrábíme ze sušeného kvalitního bukového dřeva. Píšťalky vyrábíme z různých dřevin, čím vzniká velice zajímavý barevný efekt. Jsme členy Sdružení lidových řemeslníků a výrobců.

Zbyněk Petz se v Třebíči zaměřuje na zednictví, truhlářství a podlahářství. Specializuje se na zakázkovou výrobu historických modelů lodí, letadel, hradů a zámků.

Společnost Fatra, a.s. patří mezi významné světové zpracovatele plastů, sídlí v Napajedlech u Zlína. Dodává výrobky z plastů pro různá průmyslová odvětví - např. plovoucí vinylové podlahy, PVC podlahy, paropropustné fólie a lamináty, hydroizolační systémy Fatrafol, polyesterové fólie BOPET, technické vinylové fólie, plastové vytlačované profily, ...

Papírnictví u Datla se již řadu let zabývá prodejem kancelářskému sortimentu, školních potřeb a dalšímu papírenskému sortimentu. Provozujeme prodejny v Ústí nad Orlicí a v Žamberku. V našich prodejnách najdete také modelářské potřeby, kreativní hračky, dárky, drogerii, dekorace, bižuterii a spoustu dalšího. Nabízíme také hračky pro děti ...

Internetový obchod, eshop zaměřený na prodej stavebnice COBI Další zboží na prodej: - hračky pro holky a kluky - stavebnice Mould King, Sluban - mix kostek ¨- náhradní díly.

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

E-shop: - elektronika a elektrosoučástky pro kutily i odborníky - autopříslušenství - nářadí - elektroinstalační materiál - technické vychytávky domů, do firmy i na Vaši zahradu - akumulátory, baterie, adaptéry - svítilny, čelovky - modelky, hračky a další produkty.

Maloobchodní prodej - sportovní potřeby Maloobchodní prodej - hračky

Prodej - jízdní kola, vybavení - sportovní potřeby - hračky.

Prodej bazarových produktů: - lednice, pračky, myčky aj. domácí spotřebiče - elektronika - hračky a jiné. Převážně jde o zboží z výstav, předváděcích akcí - zboží může i nemusí mít kosmetické vady.

Specializovaný e-shop pro: Prodej elektrických plechových vláčků MERKUR, Kovových stavebnic MERKUR, Funkční modely parních strojků MERKUR, Dětská vozítka a nářadí na písek. Prodej náhradních dílů na vláčky MERKUR, Servis a opravy vláčků.

Vyrábíme a prodáváme dřevěné hračky, originální dětské zahradní domečky na kolečkách ve kterých mohou děti spát, dětský zahradní nábytek, dětské postýlky, kolébky, vozíky, houpačky, kuchyňky, dětské toaletky, kadeřnictví a potřeby pro domácnost

Knihkupectví. Maloobchod, prodej, e-shop: - knihy, učebnice - mapy - diáře, kalendáře - hračky - papírenské zboží.