Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -svatební šaty zahraniční i české provenience -oblečení pro družičky a mládence -pánské obleky -ozdoby do vlasů -náhrdelníky, náušnice a mnoho jiných doplňků -společenské šaty. Prodej: -snubní prsteny - velký výběr -svatební oznámení -dámské prádlo + punčochy -pánské ...

Zlatnictví. Maloobchod: - klenoty - šperky.

Šperky Daniek - internetový obchod se stříbrnými šperky. Sortiment zahrnuje stříbrné korály, přívěsky, stoppery a náramky.

Prodej, e-shop - stříbrné šperky - chirurgická ocel - náramky, přívěsky, prsteny.

Internetový obchod - spodní prádlo - plavky - kabelky - bižuterie.

IRD Group, s.r.o. se zaměřuje na prodej originálních stříbrných šperků.

Specializujeme se na prodej velkého výběru luxusních šperků a hodinek tuzemské i zahraniční výroby, např. šperky Morellato, Rochet, Swarovski, XEN, atd. od francouzských, italských, německých a českých výrobců. Nabízíme zlaté šperky v ryzosti 585/1000 a 750/1000, stříbrné 925/1000. Provádíme veškeré úpravy i výrobu zlatých a stříbrných šperků, ...

Prodej, e-shop: -ocelové šperky -hodinky

Společnost Zlato Česká republika s.r.o. je největší internetové zlatnictví v České republice

Korálkárna Qítko prodává široký sortiment českých korálků - mačkané, broušené, ploškované, perly, rokajl, dvoudírkové, pohanku apod. Možnost nákupu Korálků v kamenných prodejnách v Olomouci, Prostějově a Přerově. Objednání i přes e-shop.

Korálkárna Qítko prodává široký sortiment českých korálků - mačkané, broušené, ploškované, perly, rokajl, dvoudírkové, pohanku apod. Možnost nákupu Korálků v kamenných prodejnách v Olomouci, Prostějově a Přerově.

Zlatnictví. Prodej, maloobchod: -zlaté, stříbrné šperky -hodiny, hodinky -orientální doplňky. Opravy: -stříbrné a zlaté šperky -ze starého zlomkového zlata výroba nových šperků.

Maloobchod, prodej: -bižuterie, oděvní doplňky -textil, oděvy.

Zlatnictví. Prodej, maloobchod, výroba, oprava: -zlaté šperky -stříbrné šperky.

Okta Trade, s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů korálků, perel, jehel na navlékání, nářadí, drátů a křišťálových kamenů.

Společnost VERA - MADE s.r.o. nabízí šperky z přírodních materiálů.

Katade s. r. o. provozuje eshop se šperky BIJU.CZ

Naše stavební firma se zabývá malířskými a natěračskými prácemi, mimo to provádíme také zednické a stavební práce. Malířské, natěračské, stavební práce, malby, nátěry výrobních hal, nátěry fasád, střech, rekonstrukce domů, zednictví, stavebnictví Mikulov, Ivančice, Hodonín - zateplení fasád - úpravy terénu - montáž sádrokartonu, ...

Šperkařská dílna, která vyrábí originální kvalitní šperky s jedinečným designem. Prodej zásnubních a snubních prstenů. Výroba prstenů, náušnic, náhrdelníků, dětských náušnic a autorských šperků.