Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Prodej Etno oblečení a doplňků: - originální tašky, šperky, hudební nástroje i etno oblečení z Nepálu, Indie, Indonésie či Thajska - zboží ruční výroby z přírodních materiálů.

Prodej: - nářadí a doplňky pro zlatníky - zirkony - nastřelovací náušnice - šperky - exotický hmyz - mořští živočichové - minerály.

E-shop se zbožím z Indie - indická móda - šaty, sukně - tuniky, topy - bižuterie - vějíře.

Výroba, e-shop - originální šperky a bižuterie - dámské módní doplňky - hedvábné kravaty.

Zlatnictví Korejsová je ryze česká firma, která se specializuje na prodej, opravy, čištění a zakázkovou výrobu šperků z různých materiálů. Zlatnictví nabízí široký sortiment šperků a dekorací nejen zlatých, stříbrných a z chirurgické oceli, ale i ručně dělaných z polodrahokamů. Zlatnictví Korejsová dbá na kvalitu a originalitu svých ...

Jana Novotná se zaměřuje na prodej dámského oblečení, doplňků, kabelek, peněženek a bižuterie.

E-shop: - šperky z minerálů a bižuterie

Královské klenoty nabízí k prodeji zlaté prsteny, řetízky, náušnice, přívěsky.

Velkoobchodní, maloobchodní a internetový prodej bižuterie a módních doplňků.

Společnost OPTIMA DIAMANT, spol. s r.o. se zabývá výrobou šperků s diamanty a také jejich broušením.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - hodinky - zlato - stříbro - šperky - bižuterie.

Butik. Maloobchod, prodej: -dámská modelová móda, oblečení, oděvy -doplňky -bižuterie. Půjčovna: -společenské šaty, oděvy.

Prodej, maloobchod: -klenoty -stříbrné a zlaté šperky (zlato, stříbro).

Maloobchod, prodej: -příčesy, paruky, vlasové doplňky -čepice, klobouky, klopáky, pirátky, šátky, šály -rukavice pro ženy, děti, ale i muže -Jablonecká bižuterie -kosmetika.

Kompletní služby v zlatnickém a hodinářském oboru. Prodej, maloobchod: -zlato, stříbro (šperky) -snubní prsteny -hodiny, hodinky CANDINO, ROAMER, MOERIS, PIERRE HELVET -repliky zbraní. Výroba, oprava: -zlaté předměty, zlatnická zakázková výroba (snubní prsteny) -ručně řezané dřevěné hodiny. Oprava, servis: -zlatnické ...

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro.

Klenotnictví ve Velkých Bílovicích. Prodej zlatých, stříbrných a ocelových šperků. Šperky s diamanty a snubní prsteny. Doplňkový prodej hodinek. Opravy šperků se zirkony i drahými kameny a hodinářský servis. Výměna baterií v hodinkách. Výkup zlata. Poradenství při výběru šperků

Hodinářství -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Zlatnictví a klenotnictví

Prodej, e-shop se pštrosím peřím. Prachovky, péřové náušnice, pštrosí vejce, péřové vějíře, péřové boa.

Firma provozuje e-shop nejůevnejsikoralky.cz s komponenty pro výrobu bižuterie. Sortiment zahrnuje akrylové, skleněné, kovové, silikonové a polymerové korálky, korálky z minerálů, bižuterní komponenty, návlekový materiál, příze.

Zlatník - návrh a výroba a opravy šperků, snubních prstenů, naušnic.

Flop shop s.r.o. provozuje obchod s originálními výrobky a oblečením.

Zlatnictví, hodinářství. Prodej zlata, stříbra, chir. ocel, hodinek, hodin, budíků, meteostanic. Veškeré zlatnické a hodinářské opravy.

Jolana Havlíčková provozuje zlatnictví a klenotnictví.