Pamětní, historické a výroční mince a medaile mohou sloužit jako sběratelské předměty nebo i jako dekorace. Sbírka může zahrnovat i pamětní listy, kapsle na mince, rámečky či alba. V případě zájmu je možné využít prodej sběratelských mincí a medailí.

Prodej zlatých a stříbrných pamětních mincí, investičního zlata a stříbra. Pamětní medaile, repliky historických mincí, plakety poštovních známek, zlaté cihly.

Výroba, e-shop: - sportovní poháry - medaile - emblémy - trofeje - plakety - buttony...atd.

Největší e-shop luxusních sportovních cen. Specialisté na výrobu skleněných cen a skleněných plaket pro firmy a společnosti. Výroba a prodej sportovních cen. Grafické studio a rytecká dílna Praha 7 Výroba sportovních cen na zakázku. Produkty a služby: - sportovní poháry - kovové, skleněné - medaile, mince - plakety kovové, ...

Numismatika, prodej: - mince, bankovky.

Pamětní ražba, výroba: - pamětní mince

Internetový obchod, e-shop: - mince, bankovky.

Internetový obchod, e-shop: - pamětní zlaté, stříbrné mince a medaile.

Výroba a prodej zlatých a stříbrných mincí, pamětních medailí a mincí České národní banky. Prodej investičního zlata a stříbra. Pobočky v Brně na ulici Rooseveltova 419/20, Praze na ulici Na Příkopě 860/24 (pasáž České národní banky) a Jablonci nad Nisou na ulicích U Přehrady 3204/61 a Mírové náměstí 15.

Internetový obchod, e-shop: - zlaté, stříbrné mince - historické mince.

Firma Filatelie Stošek s.r.o se zabývá obchodem (nákup, prodej, komisní prodej a nově také aukce) se sběratelským zbožím: - filatelií (známky) - pohlednicemi - notafilií (papírová platila) numismatikou (mince a medaile) - filatelistickými pomůckami (alba, lupy, pinzety......) - dalším sběratelským materiálem.

Výroba, e-shop: - výstrojní součástky pro příslušníky AČR a hasiče - insignie - znaky - suvenýry - čepice

Sportovní poháry a trofeje: -stříbrné, zlaté poháry s dekorem v různých barvách -sošky, figurky -medaile - plechové diplomy. -Digitální potisk triček a textilu - Potisk plechů, dárkových předmětů.... - Výroba buttonů

Filatelie, numismatika - prodej, e-shop, aukce - známky, mince, pohledy, bankovky.

Numismatika, prodej mincí - mince, odznaky a vyznamenání.

Výroba, prodej, maloobchod: - díly pro modeláře - sportovní poháry a trofeje.

Specializovaná prodejna a internetový obchod E-MINCE nabízí zlaté, stříbrné, pamětní i oběhové mince ze světa - pro sběratele, jako investici nebo hodnotný dárek. Potřeby pro numismatiky - odborná literatura, alba, kapsle, etue, luxusní kazety, kufry, lupy. Výkup mincí a celých sbírek.

Umělecké medailérsví. Vyrábíme přesné repliky vzácných antických a středověkých mincí, stylově přesné, ručně ražené repliky historických mincí z obecných kovů (hliník, mosaz, měď, cín) i ze zlata a stříbra.

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Rytectví, gravírování, výroba: - štítky - raznice - medaile - pečetě - pamětní desky

Činnost: - obchod s drahými kovy - investiční zlato, stříbro, platina, palladium - mince

Včelařství, prodej: - včelařské potřeby, pomůcky - včelařské produkty, med, medovina, kosmetika, svíčky Prodej: - medaile - poháry, trofeje

E-shop - zlaté a stříbrné mince - neobyčejné mince z celého světa.