Pamětní, historické a výroční mince a medaile mohou sloužit jako sběratelské předměty nebo i jako dekorace. Sbírka může zahrnovat i pamětní listy, kapsle na mince, rámečky či alba. V případě zájmu je možné využít prodej sběratelských mincí a medailí.

Zlatnictví - medaile a mince - hodinky - šperky

-provozování originální show „Ražba pamětních medailí“; -dodávání pamětních medailí ruční výroby libovolného designu; -umístění automatů na prodej pamětních medailí ruční výroby -umístění automatů produkujících pamětní sběratelské žetony

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA, PRODEJ: -lisované a lité kovové výrobky: -odznaky, klíčové přívěsky, medaile -drobné upomínkové předměty (sošky, repliky historických zbraní) -kovodíly pro kožedělný a textilní průmysl -spony, přezky, knoflíky, ozdoby -bižuterní polotovary ze zinkových a cínových slitin -litá a štrasová ...

Výroba: - medaile - odznaky Exhibiční ražení.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - upomínkové a dárkové předměty se sportovní i jinou tématikou - sportovní poháry a trofeje - medaile - diplomy.

Nabízíme k prodeji pamětní stříbrné a zlaté mince, mince ČNB, zajímavé a hodnotné mince z evropských mincoven a také z Kanady, Austrálie, USA a dalších zemí. Investice do stříbrných a zlatých mincí se určitě vyplatí.

Služby: -prodej sportovních pohárů a trofejí -prodej papyrusů.

Antikvariát FELIX JENEWEIN. Výkup: -cizojazyčné knihy -naučné, umělecké publikace -staré tisky -grafika a staré pohlednice. Zprostředkování prodeje: -starožitnosti -mince a bankovky.

Prodej, e-shop: -ložiska ZKL, SKF -gufera DICHTOMATIK -kroužky -manžety RUBENA, DICHTOMATIK -segerovy pojistky (segerovky) -třmenové pojistky -stahováky -klínové řemeny RUBENA, GOODYEAR -řetězy ČZ, RENOLD -řetězová kola -lepidla, tmely LOCTITE -elektromotory SIEMENS -náhradní díly -převodovky TOS ZNOJMO -elektromotory Výroba, ...

Výroba a prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - sportovní poháry - medaile - trofeje - sošky - talíře - plakety - vlaječky - diplomy - jiná sportovní ocenění - reklamní předměty. Pohár označíme štítkem s textem dle Vašeho přání. Ubytování. Penzion s celoročním ubytováním: - 2x čtyřlůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový ...

Prodej: - sportovní poháry - trofeje - medaile. Nabízíme zhotovení vlajek: - vlajky státní, firemní, obecní nebo klubové.

Numismatika. Prodej, e-shop, výkup, internetový obchod: - mince, bankovky, medaile - investiční zlato

Kamenná prodejna. Maloobchod, prodej: - sportovní poháry, trofeje - medaile, plakety, figurky, talíře - diplomy.

Zednické práce: - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Úklidové služby: - čištění koberců - mytí oken. Numismatické služby.

Ruční výroba, prodej: - snubní prsteny - šperky v moderním designu ze zlata, platiny a stříbra - pamětní mince, odznaky - šperky pro sportovce a jejich příznivce

ISM INVESTMENTS LTD. Nabízíme investiční stříbro a zlato, stříbrné mince a slitky. Najdete u nás investiční stříbro, zlato také platinu a palladium. Zlato-stribro.com Váš partner ve světe Numismatiky a numismatických mincí vše za aktuální světové ceny.

Nákup, prodej a ohodnocení mincí, medailí, investičních slitků a bankovek.

Odznaky, medaile, klíčenky, řády, mince, různé spony a přívěsky.

Prodej - filatelistické zboží - výkupy známek a mincí

Naše společnost prodává ve svém webovém obchodě investiční zlato, zlaté slitky, zlaté a stříbrné mince. Spoření do zlata a stříbra je vhodné i pro drobné investory. Zaručujeme bezpečný a diskrétní nákup, rovněž tak i výkup.

Nabízíme výkup zlata a stříbra, analýzy drahých kovů, numismatiku, prodej a výkup mincí, medailí a bankovek.

Zakázková výroba: - odznaky, mince, medaile - litá bižuterie - strojní odlitky ze zinku - kovové reklamní předměty - plakety - přívěsky na klíče - odznaky opaskové spony.

Výroba - drobné kovové reklamní předměty -medaile -přívěsky na klíče -opaskové spony.

Dodávka - odznaky, medaile a jiné produkty pro města a městské policie

e-shop s pemětními mincemi ČNB, pamětní zlaté mince, pamětní stříbrné mince, pamětní listy známkové tvorby.