Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zeleninová sadba -okrasné stromky -ovocné stromky -pohřební květiny. Služby: -vazba květin -výzdoba restaurací -svatební kytice. Výroba, prodej: -slaměné kruhy.

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné keře -jehličnany -ovocné stromky -trvalky.

Služby: -zahradnické -projekční kancelář -realizace -školka okrasných dřevin. Prodej, e-shop: -květiny, dřeviny.

Zabýváme se zahradní architekturou. Máme jak projekční kancelář, tak zakázkové květinářství. Uděláme vám vizualizaci zahrady. Instalujeme závlahové systémy. Sídlíme v Kongresové centru na Praze 4.

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Výroba, prodej: -umělé květiny, stromky -bonsaje -dekorace interiérů. Maloobchod, prodej: -květiny, květinářství -dárkové předměty, zboží -dárky.

Květinový servis - návrhy a realizace interiérové zeleně - květinová aranžmá a dekorace - pravidelná údržba a péče o rostliny.

Kamenné květinářství i e-shop se sídlem v Praze. Rozvoz po Praze do 90 minut.

Květinářství, prodej: -květiny, vazba, i v květináči -rostliny -moderní a jemná dekorace do domu i zahrady. Květinové zásilková služba.

Ing. Pavla Slezáčková provozuje eshop se sortimentem: - květiny - poradenství s pokojovými květinami - návrhy na umístění rostlin do interiérů i exteriérů Poskytuje ubytování v apartmánech kapacita 14 lůžek.

Kvalitní květinářství, svatební kytice, dárková a smuteční vazba, rozvoz květin, dárky.

V našem květinářství naleznete dárkové i netradiční kytice a vše, co potřebujete, jdete-li někomu přát: víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro ...

Květinové studio. Maloobchod, prodej, služby: - květiny - svatební kytice. smuteční vazba - sezónní dekorace (Vánoce, Valentýn, Velikonoce, podzim) - péče o rostliny ve firmách, kompletní květinový servis - dárkové zboží.

Výzdoby interiérů k různým příležitostem: - výzdoby církevních objektů. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové rostliny - svatební a smuteční kytice - adventní věnce - dárkové vazby - vánoční a velikonoční výzdoby - rozvoz květin.

Maloochod, prodej: -květiny -řezané, hrnkové, pokojové, sušené exotické, látkové, umělé a latexové -svatební, smuteční, dušičkové a sezónní vazby -výzdoba kanceláří, hotelů, historických objektů a interiérů -veškeré tradiční i moderní květinové aranžmá, aranžování -keramika -proutěné zboží -dárkové předměty, ...

Prodej, maloobchod: -květiny, řezané i hrnkové -keramika, užitková i dárková -bytové a zahradní doplňky -vybrané druhy čajů.

Zahradnictví. Služby: -sadovnické práce Prodej: -sazenice.

Zahradnictví. Prodej: - odolné okrasné a plodící liány - léčivé rostliny. Služby: - zahradní architektura - návrhy, projekce a realizace okrasné zahrady - oceňování zeleně.

Prodej: řezané, umělé, sušené květiny, svíčky, mýdla, kosmetika, pohankové polštářky, keramika, keramické květináče, víno, čokolády, čaje, dárky, dárkové balíčky, dekorační předměty, dárkové koše, věnečky na dveře, věnce a kytice dušičkové, doručení květin domů, vazby svatební, smuteční, gratulační, zvláštní, výroční, vzpomínkové, salámové, ...

Maloobchod, prodej: -květiny -dárkové zboží-keramika. Služby: -vazba kytic, květin: -smuteční, sváteční, svatební, dle přání zákazníka -rozvoz květin.

Květinářství. U květinářství máme i krásnou kavárnu.

Květinářství ve Vyšším Brodě provozuje paní Slávka Kottová. Prodávám hrnkové květiny, řezané květiny, pokojové rostliny, svatební, smuteční a dárkové kytice. Dále v květinářství naleznete nejrůznější květinovou výzdobu, sazenice a substráty. Prodej, maloobchod: - hrnkové květiny - pokojové rostliny - řezané květiny - svatební kytice - ...