Umělci potřebují ke své práci malířské a výtvarné potřeby, jako jsou olejové barvy, akrylové barvy, akvarelové barvy, plátna, kaligrafické potřeby, tuše, grafické nástroje, malířské stojany, modelovací nástroje, pastely, tempery a další základní pomůcky.

Prodej: -sportovní poháry, trofeje, medaile, etue, sošky, figurky, plakety, talíře, věnce -kokardy, vlaječky a diplomy pro všechny sportovní, společenské, sběratelské, chovatelské, kulturní a další akce.

E-shop: - materiál pro kreativní tvoření - dekorační předměty - dárkové předměty

Hobby market. Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový prodej: - hobby potřeby, malířské potřeby - hedvábí - ovčí rouno - bavlna - dekorace - linoryt - papír - mozaika - fimo. Pobočky: - Uherské Hradiště, Mariánské nám. 121, tel. 572 552 243 - Praha, Opletalova 22, tel. 224 218 433 - Liberec, tel. Nitranská 1, tel. ...

Maloobchod, prodej: - umělecké potřeby - výtvarné potřeby

Výtvarné potřeby. Prodej: -barvy na hedvábí, porcelán, sklo, keramiku -slupovací barvy na sklo -barevné fotokartony -vlnitá lepenka -potřeby pro výtvarníky.

Pobočka. Prodej: - umělecké potřeby - barvy, olej, tempery, acryl, aquarel, hedvábí, sklo - ART POTCH, barevné kartony, ruční papír - metráž - hedvábí, chiffon, bourette..

Prodáváme grafické papíry určené pro grafiky, fotografy, tiskaře, malíře, výtvarníky, učitele, děti ... Náš sortiment jsme rozšířili o výtvarné potřeby. Nabízíme grafické papíry (v kamenném ale i internetovém obchodě): -pro prestižní komunikaci, design a prezentaci -pro tisk, reklamu -pro výzdobu škol, družin a školek. Papíry ...

Designérka. Originální dárek - ručně vyráběné papírové květiny. Prodej: - DIY boxy na domácí tvoření papírových květin.

Nabízím komplexní sklenářské práce. Zajišťuji rámování a paspartování obrazů i prodej malířských potřeb, pláten, napínacích rámů, barev i štětců. Zabývám se i prodejem obrazů.

Nabízí: -malířská plátna -různé materiály pláten šepsovaných i surových -plátna na blindrámech i v metráži -šepsované desky -volné blindrámy -malířské palety.

Prodej, e-shop: - textilní galanterie - látky - kreativní potřeby - korálky - bytový textil, dekorace - bižuterie

Výroba, prodej barev pro kretaivní tvorbu ARTEMISS. Barvy na textil: - barva pro kreslení obrázků a motivů pro razítkování, tamponování na světlý textil - textilní barva ve spreji - kontura na textil - barva na tmavý textil - barva na tmavý textil ve spreji - batikovací (reaktivní) barvy za studen - 3D (puffy)napěňovací barvy na textil - ...

CRHÁK s.r.o. se zaměřuje na prodej potřeb pro umělce, různých barev, štětců, glazury, keramické hlíny, pece, skleněné drtě a mnoho dalšího.

V našem internetovém nebo kamenném obchodě najdete výtvarné a kreativní potřeby a vše z papírnictví a na výrobu scrapbook, blahopřání a techniky mixed media. Pro textilní techniky doporučujeme barvy a nažehlovací třpytivé fólie. Exkluzivně pro ČR zastupujeme i některé zahraniční výrobce pro velkoobchodní prodej.

E-shop: - výtvarné potřeby - potřeby pro kreativní tvorbu - formy - razítka - barvy, pastelky

Prodej výtvarných potřeb. Prodejna: výtvarné potřeby Železná 247/8, Liberec 1 mobil: 603255863

Výroba, prodej: - kreativní sady - barevný písek - třpytky - pískovnice.

Velkoobchod, maloobchod, pomůcky pro umělecké potřeby. -barvy, glazury, modelovací hmoty -polotovary -štětce. Služby: -rozvoz zboží.

Prodejna výtvarných potřeb - prodejní galerie. Služby - rámování a paspartování.

E-shop: - výtvarné potřeby - dárkové zboží - ručně tvořené výrobky - České Hobby Špagáty Výtvarné kurzy - olejomalba - kreslení - dárkové šeky k dispozici Prodej, maloobchod - ručně tvořené výrobky - výtvarné potřeby - dárkové zboží.

Společnost TGK - technika, sklo a umění s.r.o. se zabývá dodávkou barevného skla, nářadí, nástrojů a pomůcek pro umělecké zpracování skla. Najdete u nás pomůcky pro vitráže, opracování plochého skla Tiffany technikou formou spékání a ohýbání (fusing) skla. Naše prodejna se nachází v obci Skalice u České Lípy nedaleko Nového Boru. Naše ...

Prodej výtvarných a uměleckých potřeb - eshop a kamenná prodejna v Ostravě - plátna - barvy - štětce - papíry - stojany - modelovací hmoty a nástroje