Umělci potřebují ke své práci malířské a výtvarné potřeby, jako jsou olejové barvy, akrylové barvy, akvarelové barvy, plátna, kaligrafické potřeby, tuše, grafické nástroje, malířské stojany, modelovací nástroje, pastely, tempery a další základní pomůcky.

Široký sortiment papírenského zboží, obalových materiálů, hygienických a drogistických výrobků či školních pomůcek má pro Vás společnost Trios - Rudolf Sehnal. Můžeme Vám nabídnout papíry, obálky, psací potřeby, papírové ručníky a utěrky, balící papíry, sáčky, kelímky, krabice, pravítka, pouzdra nebo školní batohy. Sídlíme na adrese Sloup 98, ...

Internetový obchod, e-shop: - výtvarné potřeby pro malíře.

Prodej, e-shop - malířské a výtvarné potřeby - malířské stojany - akrylové barvy - olejové barvy - modelovací hmoty.

Prodej, e-shop - hračky - školní batohy, aktovky - vše na tvoření, kreslení, malování.

Internetový obchod, e-shop: - stavebnice - zdravé voskovky - výtvarné potřeby - včelí vosk - zvonkohry Koshi.

Papírnictví, maloobchod: - školní, výtvarné potřeby - kancelářské, psací potřeby - hračky.

Maloobchodní prodejna s potřebami pro tvoření. Prodej: - modelovací hmoty – Fimo, Cernit - potřeby pro pedig, plstění - ubrousky a lepidla pro decoupage - dřevěné, plastové polotovary pro dekoraci - bižuterní komponenty a korálky - kovové řetízky, drátky - textilní polotovary, organzy, stuhy... - křišťálová pryskyřice a ...

Galerie. Další služby: - paspartování, rámování a restaurování obrazů - prodej výtvarných potřeb.

Práce: - sádrokartonářské - obkladačské - malířské

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Prodej: - speciální umělecké štětce - štětce pro zubní techniky, modeláře.

Velkoobchod, e-shop: - výtvarné a umělecké potřeby

Děláme a prodáváme video instrukce pro děti, které rádí tvoří a vyrábí. DVD výtvarné kurzy jsou koncipovány profesionálními výtvarníky tak, aby je jednoduše zvládnul úplně každý, krok za krokem. Video lekce nám pomáhali vyrobit profesionální pedagogové i psychologové.

Prodej, e-shop - výtvarné potřeby - mozaikové odlévací formy - glazury - latexové barvy - lepidla, laky.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - výtvarné, kreativní potřeby.

Krámek pro tvořivé U duhové palety dříve U Bílé paní - korálky a bižuterní komponenty - návlekový materiál - ubrousková technika. Výtvarné kurzy.

Společnost Vratislav Zbraněk provozuje internetový obchod nabízející široký sortiment školních, kancelářských, výtvarných potřeb, tonerů a papírenského zboží. V našem e-shopu najdete také různé balící materiály, drogistické zboží i vybavení na párty. Vše můžete objednat z pohodlí Vašeho domova, většinu objednávek expedujeme do 24-48 hodin. Sídlíme ...

E-shop - kreativní materiály na tvoření - DECOUPAGE ubrousky - barvy, laky na ubrouskovou techniku - korálky, komponenty - polotovary k dekorování.

Dodávka, prodej: - kreslící kartony - papíry pro výtvarnou výchovu.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - výtvarné potřeby - kancelářský nábytek, židle. Výroba: - razítka zn. Trodat.

Prodej, e-shop: - výtvarné potřeby - papír - barvy - kreativní sady - dekorace - puzzle

Živnost Vojtěcha Skácela se ve Zlínském kraji zabývá dekorativními, specialními i venkovními malbami interiéru či exteriéru. Dále se zabýváme nátěry a tapetováním bytů a interiérů. Mezi naše zájmy patří i renovace - kovy, dřevo, architektura, střechy, nábytek, interiér, exteriér. Tapetování: - interiérové dekorativní, bytové, designové i ...

Výroba -potřeby pro keramickou dílnu: -sádrové modely a formy, rozmnožovací zařízení -modely pro laminátky a vakuové zpracování plastů -formy pro vakuování plastů. Návrhy: -užitková a dekorační keramika.

Výroba, prodej: - hedvábné doplňky - drátované šperky - korálky, bižuterie - materiál pro tvoření (hedvábí, barvy, dráty, minerály, korálky, komponenty, návlekový materiál) - kreativní kurzy.

Sklad, velkoobchod, prodej, e-shop - výtvarné potřeby - kancelářské potřeby - školní potřeby - modelovací hmoty - barvy na malování, akrylové barvy - kreativní dárkové sady - malířské stojany.