V domácnosti i při sportu lidé využívají mnoho vybavení, jako umělohmotný nábytek, bazény, kuchyňské pomůcky a nádobí, elektroniku, dekorační předměty, sportovní doplňky a náčiní, úklidové prostředky, hračky pro děti, zahradní nářadí a další předměty.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Prodej: - zahradní nářadí - zahrádkářské potřeby - zahradní plastový nábytek - potřeby pro řemeslníky, kutily - hadice - hnojiva, zemina.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Maloobchod: -hračky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Výroba, prodej: - sběrače psích exkrementů CLIPNEX.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -plastové: -nádobí -kuchyňské potřeby -hračky -nafukovací: -čluny -balóny -pláštěnky.

Výroba, opravy nástrojů a forem. Vstřikování a vytlačování plastů. Výroba a montáž zastřešení bazénů. Výroba, prodej bazénové hadice. Výroba hlavolamů a stavebnic. Výroba motorových a elektrických koloběžek CROSCO.

Prodej: - barvy, laky - drogerie - domácí potřeby - zahrada - zverimex - potřeby pro domácí mazlíčky

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - domácí potřeby - umělé květiny atd. PRODEJNA: Nádražní 551 564 01 Žamberk

Výroba: - alobaly - fólie - silikonové papíry - Papírové trubice - Papírové cívky. Sport : - Bowling - Squash - Spining - restaurace + bar -rychlé občerstvení - PIZZA + MAXI PIZZA 50 cm TEL. 602 575 466 nebo 554 230331

STAVBY NA KLÍČ -bytové i rodinné domy -výrobní haly -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -zemní práce -inženýrské sítě -nákladní doprava -výroba z plastů ( nádrže, septiky, vodoměrné šachty, bazény )

Smartprodukty.cz - e-shop, který nabízí dřevěné hračky BoiKido, ekologické nádobí GreenPan, kolíčky na ponožky Sockodiles, ekologické tašky Envirosax, prací prostředky a další ekologické a chytré produkty.

Zpracování plastických hmot: - vyfukování plastů - vstřikování plastů Tamponový tisk. Výroba, prodej: - hračky - sportovní potřeby - reklamní předměty - galanterie apod.

Prodej, velkoobchod a maloobchod s výrobky z plastu. Konzultační a poradenská činnost v oblasti zpracování plastu. Konstrukce a výroba forem pro zpracování plastu. Výroba: - výlisky - recykling plastů.

Specializovaný maloobchod s domácími potřebami.

TS-Dedra Internetový obchod s produkty od společnosti Dedra. Nabízíme drogerii, bytové doplňky, domácí potřeby, dekorace a oblečení.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství.

Velkoobchod: - plast - podlahová krytina.

Výroba z plastů: -bazény -septiky -vodoměrné šachty -průmyslové plastové nádrže.

Výroba a prodej - plastové lodě Výroba - plastové výrobky - plastové lodězakázková výroba - veškeré plastové výrobky.

Velkoobchod drogerie: -čistící, mycí prostředky (Hankel, Ecolab, Procter and Gamble, STYL Larin, ZENIT-REAL, TATRACHEMA, BOCHEMIE -kartáčnické zboží SPOKA KARTÁČOVNY ŘEČICE -hygienické potřeby -školní a kancelářské potřeby -papírenské zboží (motouzy, obálky, sešity, pera, propisky, tužky) -ochranné pracovní pomůcky (rukavice, montérky, ...

Sortiment: - domácí potřeby - nářadí pro kutily - kancelářské potřeby - nářadí pro zahrádkáře - sportovní potřeby - textil - umělé květiny, rostliny, stromy - keramické i plastové květináče a nádoby - rohože, podložky, prostírání z přírodních materiálů - dekorativní předměty do bytů a kanceláří - vánoční stromky a dekorace.

Konstrukce a design: -plastové výlisky, plastový výlisek -forma, formy, forem pro zpracování plastů. Návrh, výroba a prodej bytové doplňky: -koupelnové doplňky pro praktické sušení textilií - sušáky, sušáky prádla, sušák ručníků -háček na trubková otopná tělesa, je věšák ručníku a oděvů vhodný i do těch nejmenších koupelen a na radiátory ...