V domácnosti i při sportu lidé využívají mnoho vybavení, jako umělohmotný nábytek, bazény, kuchyňské pomůcky a nádobí, elektroniku, dekorační předměty, sportovní doplňky a náčiní, úklidové prostředky, hračky pro děti, zahradní nářadí a další předměty.

Výroba: -bazény -zastřešení bazénů -vodoměrné šachty -jímky a septiky -nádrže pro potravinářský průmysl -technické nádrže -pramice, čluny -jiné výrobky z plastu. Výrobce, dodavatel: -venkovní, vnitřní bazény -plastové nádrže -vodoměrné šachty -septiky -jímky.

Lisování - plasty Kovovýroba - zámečnické práce

Obchodní dům - domácí potřeby Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby -kuchyňské potřeby -nářadí -elektrospotřebiče -průmyslové zboží -elektroinstalační materiál -lustry, svítidla.

E-shop - plasty pro domácnost - plastové výrobky na zahradu - plastové misky, mísy - plastové hračky - přepravky, nádoby, obaly.

Výroba, výrobce, e-shop: - plastové spony na ponožky (do pračky, při sušení, do skříně).

Internetový obchod, e-shop: - EKO lahve, termosky - lahve Citrus Zinger.

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

Velkoobchod - drogistické zboží - čistící a úklidové pomůcky Dovoz - domácí potřeby - úklidové a čistící pomůcky

Výroba: - ramínka - malířské háčky - zátky na lahve - drátěné háčky

U nás nakoupíte kvalitní kuchyňský sortiment. Internetový obchod, e-shop: Nádobí Doplňky do kuchyně Kuchyňské doplňky Káva - čaj soupravy Hrnky a šálky Talíře Sklenice Fondue Bytové doplňky Crystalex Čína/asia Doplňky do kuchyně Plastový program Zapékací nádobí Cukřenky, mléčenky Dózy Misky Konvice, džbány Pro děti

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Outlet stock. Maloobchodní a velkoobchodní výprodej značkového zboží z celních skladů a US obchodních domů. Textil, obuv, sport, drogerie, domácí potřeby

Obaly a obalový materiál Produkty: LDPE fólie HDPE fólie PP fólie Vícevrstvé fólie Biodegradabilní fólie Stretch-hood fólie REC fólie Flexibilní folie Stretch folie Bublinková fólie Pěnová fólie Netkané textilie Lepicí pásky Vázací pásky Pytle Sáčky Paletizační pytle Pytle na ovoce Pytle s klopou ZIP sáčky Odpadové ...

Výroba, stavba, práce: - plavidla - nerezové doplňky na plachetnice, motorové čluny - laminováním různých dílů na lodě, auta.

Vyrábíme a prodáváme: - plastové bazény - plastové jímky - plastové žumpy - vodoměrné šachty - retenční nádrže - plastové výrobky na zakázku - expanzní nádržky - prodáváme bazénové příslušenství.

Prodej, dodávka, distribuce, maloobchod plastových obalů značky Wolf Plastics. Plastové kbelíky: -kulaté, oválné, potravinářské, pro domácnost, UN i stavební kbelíky Eurokanystry, stohovatelné kanystry, kosmetické, plastové dózy a ostatní obaly. Květináče, truhlíky, samozavlažovací truhlíky, podmisky, kropicí konve a hospodářské nádoby.

Prodej, výroba a montáže: -bazénové technologie, bazény: -plastové, fóliové, nadzemní, laminátové -zastřešení -vodní atrakce -ohřevy, solární panely -sauny -příslušenství -bazénová chemie. CENTRÁLA: -Prostějov, Vodní 28a Tel.: 582331460 Mobil:739280697.

Výroba: - plastové výrobky pro širokou oblast použití - díly pro elektrotechnický, automobilový průmysl - součásti invalidních vozíků - plastové výlisky denní potřeby - díly myček sklenic pro restaurace

Prodej, e-shop: - kojenecké potřeby, potřeby pro děti, přírodní produkty - vše pro děti a maminky. Velkoobchod BeGreen.cz: -přírodní a ekologické produkty značek Bentley Organic & Ecoleaf -biodrogerie, biokosmetika, ekodrogerie, zdravé lahve a boxy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej gumových rohoží, termaforů, pracovních rukavic, podlhovin. -gmové zahřívací lahve - termofory -dárek vhodný ke každé příležitosti - latexové rukavice - čistící rohože a zóny, - nesmekavé rohože do sprch a van, - kokosové a sisalové rohože a koberce, - gumové technické rukavice, - gumové ...

Výroba zboží z plastů pro domácnost: -samolepící háčky -koupelnové doplňky -bytová značení -kuchyňské potřeby. Pro zahradu: -obaly na květiny -rozprašovače mechanické -kropící konvičky -zahradní doplňky. Technické kooperace: -průmysl, stavebnictví.

Výroba, e-shop: - kuchyňské, domácí a zahradní potřeby z plastu

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálů -technologie tisku: ofsetový tisk, digitální tisk