Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

Prodej: - zdravá výživa - bio produkty.

Velkoobchod japonské zdravé potraviny a přísady do nich: - suroviny pro přípravu smaženého vepřového řízku v japonské chuti i stylu - suroviny na přípravu Jakisoby společně s receptem na přípravu jídla - suroviny pro dušené tófu - suroviny pro přípravu Nagojské vaječno/zelné pochoutky - suroviny pro přípravu japonské polévky miso širu.

Online prodej přírodní kosmetiky, drogerie, přírodních doplňků výživy a biopotravin.

Internetový obchod, e-shop: - bezlepkové potraviny - zdravá výživy - bylinné produkty firmy Diochi - ekologické drogerie Dedra.

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalitě - biosušenky - exotické nápoje ze zeleného kokosu nebo ibiškový nápoj - bio čaj - horký ibišek se skořicí - výborná italská káva - izotonický nápoj z přírody.

Bioprodejna Slunečnice Prodej biopotravin, bezlepkových produktů, bylin, čajů, kosmetiky a biodrogerie

Dovoz a prodej pravé farmářské rýže . Dováženo z Thajska 100% přírodní. Oblast Isaan v Thajsku je vyhlášena produkcí té nejkvalitnější a nejžádanější voňavé dlouhozrné jasmínové rýže. Fáze setí, růstu, sklizně a následného čištění a leštění rýže je prováděna za přísné kontroly a bez chemických přísad. Pole jsou zavlažovány pouze dešťovou vodou, ...

Zabýváme se prodejem farmářských potravin, biopotravin a kvalitní uzeniny od malých a středních chovatelů a výrobců. Nabízíme čerstvé mléčné výrobky, sýry a pečivo.

Výroba: - potravinové doplňky, superfoods - bio rostlinné oleje - extra panenské olivové oleje z Kréty - bio bezlepkové potraviny - esenciální oleje z Austrálie Dovoz, eshop: - čokolád značek Venchi, Pacari, Balance, Dolfin, Stainer, Madecasse.

Balení, ditribuce, prodej, výroba, velkoobchod, biomarket: -potravinové doplňky -vitamíny.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...

Zajišťujeme distribuci kvalitních potravin z našich farem ke spotřebitelům.

Na naší farmě Nový Důvr chováme krávy plemene Jersey. Jsou čistokrevné a dokonce nejdéle chovaným druhem. Mléko z plemene Jersey je mnohem zdravější než jiné srovnatelné druhy a obsah sušiny je vyšší a tudíž jsme schopni vyrobit až o 20 % více sýrů nebo tvarohu ze stejného množství mléka z jiného plmene krav. Prodej produktů: - mléko - ...

Prodej: -přírodní kosmetika -bio potraviny -čaje -byliny -oleje -ekologické hračky -ekologická drogerie -přírodní lékárna. E-shop.

Výroba a prodej: - sojové produkty.

Výkup, zpracování, výroba: - bioprodukty rostlinného původu. Velkoobchod biopotravin. Prodej bioosiv. Mlýn, balírna, bezlepkové výrobky.

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží, drogerie. - čistící přípravky - prací prostředky - kosmetika - dekorativní, vlasová, tělová - parmumerie, parfémy - domácí potřeby - dětské potřeby: - plenky, ubrousky, výživa, kosmetika - produkty zdravé výživy.

Velkoobchod, internetový obchod, prodej: -detoxikační náplasti -inhalátory -zelené potraviny

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Prodejproduktů od farmářů: -ovoce -zelenina -mléčké výrobky -vejce -med -pekařské výrobky -maso -štávy -mouka -cukr -ryby -květiny -konopí.

VITA-NATUR: VITALITA A ZDRAVÍ Z PŘÍRODY Prodej maloobchodní i velkoobchodní, provozování e-shopu VITA-NATUR.EU: BIO potraviny a nápoje s certifikáty původu - přírodní zdravé potraviny, hodnotná výživa pro děti, seniory, maminky i těhotné, sportovce, managery i rekonvalescenty - káva s ganodermou reishi, ganokáva, horká čokoláda, ...

Internetový obchod www.naturelut.cz, specializovaný na drahé kameny, šperky, přírodní kosmetiku, zdravou výživu, byliny, pomůcky k meditaci, Feng Shui a další zboží, pro Vaši krásu, zdraví a potěšení.