Lahůdky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě, párty nebo slavnostní akci. Nechejte si proto připravit obložené bagety, aspiky, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, pochutiny, jednohubky anebo smažené chuťovky, to vše čerstvé a připravené odborníky.

Rychlé občerstvení- výroba a dovoz chlebíčků, baget a sendvičů.

Výroba teplého a studeného občerstvení a lahůdek. Prodejna: Serváce Hellera 443 258 01 Vlašim Tel. 774 719 978

-obchod s exotickým zbožím, africké umění, asijské dekorace, středomořské potraviny

Dovoz a distribuce lahůdek a nápojů vysoké kvality.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -maso -uzeniny

Prodej ruských potravin, delikates a nápojů.

Jídelna s týdenním závodním stravováním s výdejem od 11.00 hod, odpoledním prodejem hotových jídel. Nabízíme polotovary a jídla studené kuchyně. Vaříme a dovážíme jídlo externím odběratelům. Poctivá česká strava.

Výroba: -smažené bramborové lupínky, brambůrky -krekry -slané tyčinky

Prodej, vlastní výroba: - saláty: - zeleninové - lahůdkové - rybí - vegetariánské - ovocné - grilovaná kuřata - smažené rybí filé - sojové a drůbeží karbanátky - nápoje Vlastní jídelna.

Internetový obchod, e-shop: - káva, čaj - chipsy John & John

Služby: -cukrárna -lahůdky -restaurace, tel.: 380726034 E-shop: -zákusky -lahůkdy

Distribuce, prodej: - bagety - sendviče - panini - hotová jídla - doplňkový sortiment

Prodej vlastní výroby: - chlebíčky - studené mísy - dorty - zákusky - minizákusky - svatební koláčky, dorty - vánoční cukroví Zařizujeme: - rauty - oslavy - párty - narozeniny - firemní akce.

Zakázková výroba: -dorty svatební, narozeninové, firemní, netradiční, bezplepkové, pro diabetiky

Hledáte pekařství v Přerově, kde nabízejí kvalitní domácí chléb, sladké či pečivo? Zastavte se k nám a ochutnejte naše výrobky. Jsme pekárna, která dodává široký sortiment chlebů, běžného i jemného pečiva. Základem je výroba na automatizovaných linkách doplněna o široký sortiment jemného pečiva a speciálních výrobků vyráběných klasickým ručním ...

Prodej - maso - uzeniny Výroba - lahůdky

Výroba vlastních ručně dělaných pralinek z francouzské a belgické čokolády, masových specialit vyuzených skutečným kouřem a cibulády bez konzervantů.

Cukrárna. Výroba: -zákusky, dorty -studená kuchyně

Prodej, eshop: - krabičková dieta - rautové produkty (masa, sýry, sushi, sedviče, bagety, chlebíčky, ovoce, dezerty).

Rozvoz jídel pro firmy, jednotlivce. Uspořádání párty, rautu a soukromé akce. V menu naleznete: - bagety - ciabatty a panini - dorty - pečivo - taboulé a quiche - nápoje.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -obložené chlebíčky -potraviny -uzeniny.

Pekárna Výroba: Běžné pečivo: -chleby (chléb) strojně vyráběné -chleby speciálně ručně vyráběné -rohlíky -veky, bulky -cereální pečivo -sladké pečivo -jemné pečivo plněné -záviny, koláče -jemné pečivo neplněné -vánočky, loupáky -výrobky z listového těsta -výrobky z plundrovaného těsta -pochoutkové tyčky, slané ...