Lahůdky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě, párty nebo slavnostní akci. Nechejte si proto připravit obložené bagety, aspiky, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, pochutiny, jednohubky anebo smažené chuťovky, to vše čerstvé a připravené odborníky.

Výroba lahůdek je hlavní činností firmy Tržický v.o.s. Lahůdky dodáváme do prodejen převážně v středočeském kraji a v Praze, zásobujeme samozřejmě také vlastní prodejny. Vyrábíme: saláty, chlebíčky, pomazánky, misky, aspiky, obložené mísy, rybí a sýrové nakládané speciality, knedlíky, zákusky. Zajišťujeme také cateringové služby.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej rybích specialit. Rozvoz dovoz na objednávku.

Výroba lahůdek: - sendviče - obložené mísy - tousty - žemle - obložené chlebíčky - jednohubky.

Služby: -výroba lahůdkářského zboží. Zabýváme se výrobou lahůdkářského zboží tj.saláty, pomazánky, chlebíčky, obložená vejce, aspikové výrobky, rybí výrobky, sekaná, obložené mísy, chuťovky. Dále vyrábíme zboží na rodinné a podnikové oslavy a rauty.

Výroba a prodej: -studená i teplá kuchyně s dovozem až k vám -lahůdky, chlebíčky, saláty, aspikové výrobky, bagety. -hotová jídla. Catering: -pohoštění (obložené mísy, chlebíčky, chuťovky, vyřezávané melouny) na firemních, rodinných oslavách a svatbách -pečené sele, naložené steaky, guláš, krůtí nebo vepřový šleh pro zahradní party ...

Maloobchod, prodej: - lahůdky - cukrárenské zboží

Výroba a distribuce: rybí saláty, výrobky z marinovaných ryb, lahůdkářské výrobky, saláty, nakládané sýry, saláty z čerstvé zeleniny, pomazánky, aspiky, uzené ryby

Lahůdkářství. Výroba, prodej - cukrářské a lahůdkářské výrobky. Zakázková výroba: - dorty - obložené mísy.

Prodej: -potravinové výrobky -chlebíčky -dárkové balíčky a koše.

Prodej, výroba: -potraviny, -obložené chlebíčky, saláty.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny - lahůdky.

Výroba, prodej: - masné výrobky - lahůdky.

Výroba, prodej: - lahůdky.