Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Služby: - zemědělská výroba - opravy pracovních strojů - silniční motorová doprava - provozování čerpací stanice s palivy - hostinská činnost - podnikání v oblasti nebezpečných odpadů - opravy silničních vozidel Prodej: - rostlinná výroba - škrobárenské brambory - potravinářská pšenice ...

Prodej všech druhů potravin a různého sortimentu.

Velkoobchod: - mléko - zemědělské komodity - silážní plachty a vaky - dezinfekční a hygienické prostředky pro zemědělskou prvovýrobu - krmné směsi

Prodej: - víno, vína - káva - destiláty - řemeslná piva - sýry, těstoviny, uzeniny, olivové oleje a omáčky.

Prodej: - ovocné a bylinné sirupy - přírodní drogerie - pochutiny, káva a dorty Marlenka. - mléčné výrobky

Výroba, distribuce, prodej: - sýry, (polotvrdé přírodní, pařené, střívkové tavené, roztíratelné) - ovčí, zrající sýry - brynza - zahuštěné slazené krémy - termizované tvarohové krémy - sýrové speciality.

EKOFARMA KOFA - kozí farma - výroba sýra - statek ve venkovském barokním stylu.

Výroba, velkoobchodní i maloobchodní prodej bulharských jogurtu a sýru. Dále nabízíme uzeniny, růžové a borovicové medy a marmelády, sladkostí, růžové nápoje, přírodní bulharská kosmetika s růžovým olejem, éterické oleje.

Prodej - regionální potraviny - ovoce - zelenina - mléčné výrobky - vejce - maso.

E-shop - čerstvé farmářské potraviny - ovoce, zelenina - mléčné výrobky, mléko - BIO vejce - čerstvé maso, ryby - pečivo.

Velkoobchod, prodej - extra panenský olivový olej - víno - sýry. Prodejny - adresa: Kafkova 12, Praha 6 - adresa: Bělohorská 42, Praha 6 - adresa: Korunovační 21, Praha 7 - adresa: Husitská 41, Praha 3.

Maloobchod, prodej: -komletní sortiment potravin -drogerie -hračky -květiny řezané, umělé. Směnárna. Prodejna je zařazena do potravinového řetězce FLOP.

Uzenářství ML Kratochvíl spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem masných výrobků a sýrů. Zaměřujeme se na výrobu vlastních uzenářských výrobků a veškeré produkty zpracováváme pouze z kvalitního masa. Výroba, velkoobchod, prodej: - uzenářské výrobky - uzeniny, salámy, šunky, klobásy, ... - sýry. Otevírací doba: - pondělí až neděle ...

Velkoobchod, prodej: - španělské a italské potraviny, delikatesy - vína z Francie, ze Španělska - sýry - čaje.

Import, export: - maso, masné výrobky - mléčné výrobky.

Prodej - sýry - smetana - tvaroh - rajčatové výrobky - mouka.

Vinotéka, prodej: - víno, vína - sýry - stáčené oleje