Mražené výrobky a polotovary, jako je mražená zelenina, maso, ryby, drůbež, mléčné výrobky, mražené ovoce nebo dokonce již hotová zmražená jídla, mají dlouhou trvanlivost a jsou uzpůsobené na skladování v mrazácích. Čerstvost po rozmrazení je samozřejmost.

Nabídka služeb v oblasti dodávek potravin, velkoobchod - potraviny, nápoje a doplňkový sortiment pro gastronomické provozy

Dodávka: - mražené zboží - zmrzlina - ryby - rybí a bramborové výrobky - mražená zelenina

Společnost FRoSTA ČR je 100% dceřinnou společností firmy FRoSTA AG, která patří k předním evropským výrobcům mraženého zboží, zejména v segmentech zmrazená hotová jídla, rybí výrobky a zelenina, mrazené (mražené) zboží. - hotová jídla - obalované ryby - zelenina - zeleninové pánve - obalované kuřecí výrobky - ryby

Prodej - mražené výrobky - zmrzlina - zelenina - pizza - ostatní bramborové výrobky - ryby - drůbež - dopékané mražené pečivo - mražené panini.

Jsme velkoobchod založený na distribuci točené zmrzliny z Opočna. Zakládáme si na poctivé české chuti ve formě točené míchané zmrzliny. Dodáváme veškeré originální ovocné a jiné náplně. Zaměřujeme se na Prahu a Středočeský kraj.

Velkoobchod a distribuce: - masné výrobky - uzenářské výrobky - mražené potraviny.

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Maloobchod s potravinami a smíšeným zbožím Restaurace

Prodej - cukrářské výrobky - potraviny - pečivo - nápoje

Mrazírna. Služby: -skladování mražených a chlazených potravin.

plně mražené výrobky z plundrového a listového těsta (pečené, předkynuté a nekynuté)

Prodej - drogerie - nápoje - tabákové výrobky

Prodej smíšeného zboží.