Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Pivovar. Výroba nepasterovaného, nefilrovaného piva. Internetový obchod, eshop, prodej: - pivo v KEG sudech - 10l, 20l, 30l, 50l - pivo v 1l lahvích.

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Pivovar Hejkal s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů piv, jedná se například o Hejkal ALE 10°, Hejkal jantarová 11°, Hejkal tmavá 13° a mnoho dalších.

Harrach s.r.o. provozuje hotel a minipivovar s moderními i historickými pokoji, restaurací a školícími prostory.

Velkoobchod, prodej, rozvoz zboží: -alkoholické nápoje -destiláty -víno -pivo -nealkoholické nápoje -energy drinky -potraviny, cukrovinky -tabákové výrobky -káva -jednorázové nádobí. Zapůjčení, půjčovna: -výčepního zařízení. Prodejna Cash&Carry JIP potraviny: - Zlín-Prštné, Rybníky IV 326 tel.: 727813864 ...

Prodej, servis: -nápojové zboží -velkoobchod -maloobchod -nápoje alkoholické, nealkoholické -půjčovna party píp, chladících náp. zařízení -dodání zboží na společenské akce, s možností vrácení nespotřebovaného -dárkový alkohol -vinotéka.

Račínský minipivovar Richard, s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých druhů piv, ciderů a limonád.

Velkoobchod, velkosklad: -pivo - sudové i lahvové (sudová i lahvová) -lihoviny -cigarety - jakékoliv -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Půjčování pivních píp. Do 30km je rozvoz zboží zdarma.

Craft 33 s.r.o. se zaměřuje na stáčení tankového piva do plechovek.

Internetový obchod, on-line prodej - pivo v plechu, pivní sudy, degustační balení - dárkové poukazy -dárková balení piva -pivo v sudech - sady, dárková balení pro pivaře.

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

EFI Pivovar, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej piva, provozuje hostinec a realizuje catering.

Dovoz, internetový prodej zahraniční medoviny do ČR z Evropy i zbytku světa. Eshop - sortiment: - přírodní, ovocná, kořeněná medovina - medovina na vaření - medová vína, piva, limonády.

Řemeslný pivovar. Výroba nefiltrovaných piv. Provozování výčepu v Brně.

Společnost WITHUP, spol. s r.o. nabízí české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Nabídka německých piv, nealkoholická piva, ochucená piva. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Společnost 2 Plešouni s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej svrchně kvašených piv.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Lhotecký mlýn s.r.o. provozuje restauraci a pivovar, ve kterém se vaří 3 druhy piv 11°, 12° a 13°.

V samotném centru města pod brněnským hradem Špilberk, v těsné blízkosti významné gotické památky - Jakubského kostela se nachází hotel, pivovar a pivnice Pegas. Hostům nabízíme komfortně vybavené jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s klimatizací. Spokojeni u nás budou i milovníci zlatavého moku, kteří mohou ochutnat pivo z našeho ...

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Pivovar Hotel *** - kapacita 50 lůžek včetně přistýlek - monitorované parkoviště nebo parkoviště ve dvoře hotelu - praní a žehlení šatstva - kancelářské služby fax, kopírka, skener - sauna - bazénkongresový sál - kapacita 55 osob - pořádání školení, konferencí, prezentací a obchodních jednání restaurace - kapacita 55 ...

Zámek Zábřeh je unikátním hotelem, který sídlí v renesančním zámku z počátku 16. století a nabízí historické pokoje se stropy z dřevěných trámů a s podlahovým vytápěním. Je tím pravým pro uspořádání svatby na zámku nebo pro příjemně strávené romantické ubytování. Využít můžete víkendového pobytu nebo wellness služeb pro dva, kde si odpočinete ...

Hotel Na Jižní poskytuje ubytování s kapacitou 47 lůžek. Prostory se dají využít pro společenské akce jako jsou: - svatby, oslavy narozenin - rauty - promoce - firemní večírky a další. MINIPIVOVAR JIŽAN. Sportcentrum přímo v areálu hotelu.