Tabákový průmysl produkuje obrovské množství různých produktů, jako jsou celé cigarety nebo jejich části v podobě filtrů, špiček a dutinek, dále pak doutníky nejrůznějších kvalit a také samotné cigaretové, šňupací, žvýkací nebo dýmkové tabáky.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu.

Specializovaný maloobchodní prodej originálních značkových doutníků, dýmek, zapalovačů, humidorů, tabáků a dalších kuřáckých doplňků.

-Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Reklamní činnost, marketing, ...

E-shop a prodej: - vodní dýmky - tabáky - kamínky - zvlhčovadla - uhlíky

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

E-shop, distribuce, přímý prodej a velkoobchod elektronických cigaret a vaporizérů Vapour 2 a vaporizérů OCB, prodej a distribuce náplní a e-liquidů pro elektronické cigarety, prodej a distribuce příslušenství pro elektronické cigarety.

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství ...

Provádíme návrhy a realizace interiérů.

Provozujeme čajovnu Shisha na Praze 9, nedaleko metra Českomoravská. Prodáváme čaje, vodní dýmky, příslušenství k vodním dýmkám. V nabídce je dále Dolská medovina, medovník, vyhlášená masala. Wifi připojení pro hosty zdarma. Věrnostní kartičky poskytující slevy pro každého zdarma!

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: -elektronické cigarety. -e-liquidy -vaporizéry.

Internetový prodej, e-shop: -tabák -alkohol -doutníky

- Ruční výroba a zpracování skla (zakázková výroba) - Výroba dřevěných forem (především pro foukání skla) - Broušení skla - Broušení, leštění a matování kovů

Prodej: -tabákové a cigaretové výrobky -noviny.

Velkoobchod, prodej: - zápalky - zápalky pro kuřáky i domácnost - bezpečnostní zápalky kuřácké, bezpečnostní zápalky pro domácnost, zapalovače a podpalovače tuhých paliv. - kubánské doutníky - potřeby pro kuřáky.

E-shop - elektronické cigarety, náplně, příslušenství.

Prodej, e-shop: - elektronické cigarety

Činnost: - zpracování produktů zemědělské výroby - pronájem zemědělské techniky

Prodej, velkoobchod, maloobchod. - lihoviny - pivo - víno - nealko nápoje - kelímky, grilovací krémy a dřevěné uhlí a zapůjčení výčepního zařízení - tabákové výrobky - cukrovinky - obalový materiály - koloniální zboží.

Dodáváme pro luxusní resorty, hotely a restaurace vodní dýmky a mobilní plážové přístřešky

Zprostředkování zahraničního obchodu s komoditami.

Velkoobchod Galaxie - kancelářské a školní potřeby. Maloobchodní prodej Mírové náměstí 100/24 400 01 Ústí nad Labem Tel: 475 216 680

Největší přehled trafikového zboží na českém internetu. Trafika, prodej tabákových výrobků, novin a časoppisů.