Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Zakázkový výroba pracovních oděvů: - pánské montérky - montérkové kombinézy, vesty, bundy, kalhoty i kraťasy a pánská trička. - dětské montérky - montérkové kombinézy, kalhoty s laclem, kraťasy, vesty, bundy a trička - dámská trička, zástěry. Velkoobchodní a maloobchodní prodej.

Marie Lafková prodává chlapecké a dívčí oblečení - tepláky, miniky, pyžama, kalhoty, čepice, rukavice a mnoho dalšího.

Jana Růžová provozuje specializovaný obchod, který prodává kvalitní certifikovanou dětskou obuv.

Elektroinstalace, plynoinstalace vodoinstalace, topenářství, servis, revize, montáž plynových kotlů. Roční prohlídky plynových kotlů

Maloobchod, prodej: - těhotenská móda - dětská móda - kočárky - deky - fusaky - postýlky aj.

Výroba: -netkané polypropylenové textilie PEGATEX, PEGAS AGRO. Aplikace, použití: -hygiena-materiály pro jednorázové hygienické potřeby, dětské plenky, pleny pro pro inkontinentní osoby, dámské hygienické vložky, slipové vložky -materiály pro zdravotnictví a ochranné oděvy-roušky, pokrývky hlavy, návleky na obuv, ...

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, distribuce, prodej, výroba: -ochranné a pracovní pomůcky -pracovní oděvy, pracovních oděvů -pracovní komplety a kombinézy -pracovní blůzy, pláště a kalhoty -oděvy zimní a zateplené -čepice a pokrývky hlavy -speciální oděvy -pracovní obuv -kotníková a holeňová -polobotky a farmářky -obuv ...

Výroba, prodej, dodávka, distribuce: Netkané textilie pro automobilový průmysl. Výroba, dodávka, prodej, distribuce: -velurované textilie, používají se jako horní dekory na plata -velurované koberce, koberec na podlahy automobilů -sendvičů a textilií do kufrových prostorů -dekory na stropy automobilů technologií Malivlies ...

Eshop V hadru má ve svém sortimentu nosící pomůcky pro maminky s malými dětmi jako jsou šátky a nosítka. Také na eshopu najdete funkční a softshellové oděvy pro děti. Provozují také půjčovnu nosítek a šátků.

Firma Ploberger s.r.o se zabývá prodejem a dodávkou vybavení a potřeb pro dílny. Prodává ruční nářadí, veškeré dílenské potřeby a pracovní ochrany. Veškeré zboží zakoupíte prostřednictvím e-shopu. V našem velkoobchodě máme k dispozici ruční nářadí pro různá průmyslová odvětví a aplikace.

Viva Kids s.r.o. provozuje obchod zaměřený na děti a miminka. Má široký výběr oblečení, hraček a vybavení do dětských pokojů.

Provaznictví. Výroba, velkoobchod, maloobchod: -sítě-houpací, sportovní (házená, kolová, košíková, kopaná, volejbal, tenis, vodní polo, floorbal, lední a pozemní hokej), pěstitelské, rybářské, chovatelské, bezpečnostní, ochranné, sítě proti ptákům -výplety trampolín -lana-šplhací, přetahovací, plovoucí, autolana, gumolana -šplhací ...

V našem internetovém obchodě www.botydetem.cz se zaměřením na prodej dětské certifikované obuvi značek Befado, Demar, Jonap a Couqi obujete děti do botiček, které se i jim budou líbit, podpoří zdravý vývoj jejich nohou, budou pohodlné a Vám tolik nezatíží „rodinný rozpočet“. Máme nejširší nabídku dětské obuvi Befado v ČR a SR. Škálu modelů se ...

Společnost KOMPONENTY, a.s. ZLÍN je významným českým výrobcem obuvnických komponentů a jiných technických dílů. Jsme specialisté na výrobu podešví pro náročnou oblast sportovního trekingu i pro bezpečnostně pracovní obuv. Mezi našimi výrobky naleznete vše od pryžových podrážek a podpatků, přes různé gumárenské směsi, až po kompaktní a lehčené ...

Kvalitní a moderní povlečení Matějovský, povlečení s dětskými motivy nebo z mikroflanelu, Provence kolekce s jemnými pastelovými tóny, ložní soupravy a deky - to vše nakoupíte na e-shopu nebo v kamenné prodejně firmy MOBYTEX ze Znojma. Zabývá se velkoobchodním a maloobchodním prodejem lůžkovin všeho druhu, ale také koupelnových a bytových doplňků ...

Enjoy Style s.r.o. provozuje e-shop s širokým výběrem oblečení, od šatů a halenek po mikiny a trička, které jsou dostupné v různých barvách a stylech.

Výroba a potisk originálních textilních výrobků. Firma dodává dámská, pánská a dětská trička, mikiny, tílka s potiskem. Potisk hrnků a dalších produktů.

Specialista na výrobu skelných rohoží KOBEMAT®, přírodních vláken, konopné izolace, na které používáme sklovláknité prameny. Rohože jsou prošité rouny ze sklovláknitých pramenů. Naše výrobky se používají jako izolace vysokoteplotních prvků v různých průmyslových odvětvích.

Anežka Humlová se zaměřuje na výrobu a prodej pracovních oděvů.

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

E-shop: - pletací příze - galanterie - nákrčníky, čepice - šátky, šály, čelenky - legíny

Interiéry Lenka provozují galanterii a bytový textil.