Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - ubrusy - povlaky na polštáře - bytový textil.

Český výrobce lůžkovin a kvalitního bytového textilu. Výrobce je na trhu od roku 2008. Vlastní originální motivy a tisky.

Maloobchod, prodej: -specializovaný prodejce firmy JELÍNEK výroba nábytku -Značkové prodejny firmy GAZEL smrkový nábytek -masívní ložnice MIREAL, JELÍNEK, GW DESIGN, FMP, JITONA -lamelové rošty AHORN -matrace GUMOTEX, SÁRA, ZORA, MABO, D.P.V., UNAR -zdravotní matrace na míru (pružinové, taštičkou, studené pěny, latexové, lamelové, ...

Prodej: - masivní nábytek - interiéry - kuchyně, ložnice, jídelny - matrace, rošty - polštáře, peřiny, povlečení.

Výroba a prodej: - sklápěcí postele a jejich mechanismy - výsuvné postele a jejich mechanismy - lamelové rošty - zdravotní matrace - polohovací rošty - sklopné postele a mechanismy - jednolůžka - dvoulůžka.

Výroba, prodej, e-shop: - firemní oblečení - uniformy, školní uniformy - ručníky

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Prodej: - garnýže, kolejnice - římské, látkové rolety - posuvné japonské stěny - bytový textil - ložní prádlo - hotelový program - dekorace. Prodej, realizace: - žaluzie, sítě proti hmyzu - tapety.

Prodej: -molitan -potahové látky. Výroba: -čalouněné dveře -vrstvené matrace -molitanové matrace -lůžka, dvojlůžka, válendy, letiště. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -rohové lavice -čalouněný starožitný nábytek -čalouněné dveře.

Krásně vyzdobený stůl či tabule, na kterém leží velmi dobře padnoucí ubrus, jistě oživí interiér vaší restaurace a přitáhne pozornost nejednoho návštěvníka. Proto vám doporučujeme, abyste se seznámili s naší nabídkou. Najdete zde širokou škálu vzorů látek v různých barvách. Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit prostírání barvě své ...

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Prodej, maloobchod: -punčochové zboží - ponožky, punčochy -spodní prádlo -sportovní trikoty -legíny -ložní povlečení -ubrusy -náčiní pro moderní gymnastiku.

Výroba, prodej: - bytový textil

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.

Prodej: - nábytek, bytové doplňky - sedaci soupravy - křesla a židle - pohovky - dvojlůžka - nábytek z masívu - válendy - zdravotní matrace i atypy - PC stoly - obývací stěny a skříně - kuchyňské linky na míru - originalní dárky - koberce a PVC - obrazy - světla a lampy

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -ložní prádlo -zdravotní polštáře a přikrývky -přehozy na postele -deky -ručníky, osušky -dekorační a potahové látky -ubrusy -záclony (všechny velikosti).

Pokud hledáte originální a kvalitní výrobky, které mají svůj příběh, pak byste měli navštívit e-shop firmy Martina Bogarová - Bogi chráněná dílna. Tato firma nabízí široký sortiment textilních, dřevěných a dekoračních výrobků, které jsou vyrobeny ručně v chráněné dílně v České Lípě. V této dílně pracují zdravotně postižení lidé, kteří se snaží ...

Firma Interiéry Blechová nabízí zboží převážně českých a německých výrobců vysoké kvality a moderního designu. Dekorační látky, záclony, záclonové tyče, garnýže, dekorační úvazy Ložní povlečení, prostěradla, deky, ručníky, osušky, ubrusy.

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.

Provoz v areálu Zemědělského družstva Hluboká u Skutče. Společnost PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto nabízí výrobu produktů - panelů pro stavebnictví a panelů pro nákladní a dodávkové automobily, které potřebují pro převoz zboží podléhající zkáze být vybaveny tepelnou izolací. Dále se zabývá výrobou výrobků z viscoelastické pěny. Naše ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - záclony - bytový textil, bytového textilu - koberce, lina PVC - podlahové krytiny, podlahových krytin. Další provozovny: - kožená galanterie - rybářské potřeby.

Výroba, prodej: - vestavěné skříně na míru - sklápěcí postele - vestavná patrová lůžka ( spací patra) - dětské pokoje - matrace s nejvyšší zdravotní certifikací - rošty lamelové polohovací, s motorkem - postele, ložnice - lůžkoviny - obrazy - samolepky na zeď

Ručně vyšívané ubrusy - dekorace na stoly - velké i malé ubrusy - výšivky na přání.

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.