Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Prodej, e-shop - bytový textil - ložní povlečení - ponožky - hotelový a gastronomický textil.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - záclony, dekorační a potahované látky - koberce, podlahové krytiny - PVC.

Internetový obchod, e-shop: - designové polštáře - hudební polštáře - bylinkové polštáře.

Zařizování - interiéry Prodej - bytové dekorace Výroba a prodej - bytový textil

Dekoratérské studio bytového textilu, moderní interiéry, záclony, dekorační látky, garnýže, žaluzie, rolety.

Provoz prodejen Möbelix. Pobočky po celé ČR. Prodej: -nábytek -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Výroba: - bytový textil Prodej, e-shop - látky, látek - látky na patchwork - vlna, vlněné příze - pomůcky, potřeby Kurzy patchworku.

Prodej, e-shop: - nábytek - bytové doplňky - svítidla - bytový textil

Prodej: - bytový textil - oděvní látky - textilní galanterie Služby: - návrhy a realizace interiérů Krejčovství, šití: - dámské oděvy - záclony, závěsy - opravy a úpravy oděvů včetně kůže a kožešin

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Dekoratérské studio BELLISSIMO nabízí komplexní dekoratérské služby od návrhu až po konečnou realizaci. Šijeme záclony, závěsy, římské rolety, přehozy na postele i dekorační polštářky. Naši specialitou jsou dekorace oken. Najdete nás na Praze 5, ulice Plzeňská. Návrh, výroba, šití na míru, prodej: - záclony - závěsy - dekorace oken - ...

Prodej nábytku, tapet, záclon i závěsů, garnýží, zrcadel, osvětlení a bytových doplňků. Návrhy a realizace interiérů. Servis pro architekty..

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - sklo, porcelán, šálky, talíře - kuchyńské potřeby (hrnece, pánve, nože...) - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Návrh, šití, montáž: - závěsy, záclony - japonské stěny, římské rolety - přehozy na postel, polštářky - prostírání - dekorování oken.

Dovoz, distribuce, e-shop - bambusové ručníky a osušky - dárkové balení ručníků - froté ručníky a osušky - kuchyňské utěrky a zástěry - deky - dětské osušky a župany.

E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.

Prodej, e-shop: - dekorace - doplňky - bytový textil - kuchyňské pomůcky - bytový textil - nábytek

BENE je přední světová společnost, která udává designové trendy v oblasti vybavení kanceláří.

Bytový textil a zastínění. Závěsy, záclony, přehozy a potahy, garnýže, žaluzie, plisé, japonské stěny, římské rolety, galanterie a další doplňky interiéru sladěné v barvách i vzorech včetně návrhu, montáží, šití a aranžování

Dekoratérské studio bytového textilu Heimtex s.r.o. se zabývá především dekorací oken. Naší hlavní náplní je navrhování a realizace optimálního řešení, zastínění pro každý typ okna. Navrhujeme a realizujeme dekorace pro každý typ interiéru: - byty - rodinné domy - hotely - penziony - restaurace - školky atd.

Kompletní sortiment značkového povlečení, froté a koupelnových doplňků..

Internetový obchod, e-shop: - povlečení, prostěradla značky G.Wittmann.

Práce, řemeslo: - čalounictví Prodej: - bytový textil