Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, služby: -prodej textilu a galanterního zboží -číštění peří párou -ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí -sypkoviny e záručním istem -lůžkoviny pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -módní doplňky: -péřové čelenky, kabelky -vlasy k prodloužení: -CLIP IN -TAPE IN -Easy rings -Keratin

COLL Fashion s.r.o. se zaměřuje na prodej dámských oděvů - bundy, kabáty, kalhoty, šaty, kabelky, svetry a mnoho dalšího.

Svatební salon - prodej a zapůjčení šatů a doplňků - nehtová modeláž - pedikůra - vizážistika - kadeřník - fotograf - svatební oznámení, snubní prsteny - kosmetika.

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Maloobchod: -textil pánský, dámský -doplňky.

Zakázkové krejčovství: -oděvy na míru: -dámské -pánské.

LORGIT PV, s.r.o. zajišťuje výrobu dámské konfekce.

Výroba, export: -dámská a pánská konfekce -dámské zimní a letní pláště, paleta, kostýmy, saka, vesty, sukně, kalhoty -pánské pláště, bundy, obleky, saka, vesty, kalhoty, uniformy a profesní oděvy.

Calmatex zajišťuje výrobu a prodej na e-shopu: - funkční prádlo, termoprádlo CALMA® - bederní pás UNISEX - kukla Unisex i dětská - čelenka, čepice přes uši - čepice dětská - spodky dlouhé nohavice dětské, pánské, dámské (i krátké nohavice) - mikina se zipem dámská, dětská i pánská - dámské kalhotky s nohavičkami - nátělník s ...

Krejčovství Martina Kontová nabízí v Praze veškeré krejčovské služby. Součástí nabízených služeb je především šití pánských a dámských oděvů a prodej galanterního zboží. Provozuji také čistírnu oděvů a půjčovnu čistících strojů na koberce a peří. V případě požadavku na výše uvedené služby se na mě neváhejte obrátit.

Výroba, maloobchod: -sportovní funkční prádlo SENSOR pro letní i zimní sporty -ponožky -svrchní ošacení SENSOR termoprádlo první vrstva podprsenky SENSOR kalhotky SENSOR tílka SENSOR trenky SENSOR spodky SENSOR druhá vrstva -mikiny SENSOR -mikiny s kapucí SENSOR -tričko s kratkým rukávem SENSOR -tričko ...

Jarmila Cénková se zaměřuje na šití a opravy oděvů a zapůjčuje Kyjovské kroje.

Výroba, prodej: - sportovní oblečení - plavky - týmové oblečení - móda pro volný čas

Eva Horníčková se zaměřuje na prodej dámských a pánských oděvů.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.

Internetový prodej, e-shop: -dámské oblečení -pánské oblečení -dětské oblečení -módní doplňky -hračky

Blue Trading Group, s.r.o. se zaměřuje na prodej holandského módního oblečení.

- - zakázkové krejčovstvíšití - šaty - kostýmy - sukně - halenky - kalhoty - kabáty - saka - vesty

Svatební salon Prodej - svatební šaty Půjčovna - svatební šaty