Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Výroba, prodej: -konfekce dámská, pánská (možnost i nadměrných velikostí) -textil-české výrobky.

HOBI nabízí aktuální kolekci dámského a pánského spodního prádla, plavek, pyžam a doplňků, a také akční zboží z výprodeje centrálního skladu NATURANA. HOBI jako jediný internetový obchod má kompletní nabídku produkce Naturana na českém trhu. NATURANA byla založena v roce 1917 v Německu jako soukromá firma. Dnes patří k největším a ...

Opravy šicích strojů všech značek Prodej šicích strojů Prodej náhradních dílů Prodej dámské konfekce Prodej kožené galanterie

Výroba: -příze poločesaná strojní hladká ruční efektní -oděvy vrchní ošacení z úpletu -konfekce pletáž pánská dámská dětská.

Služby, práce: - čalounictví - autočalounictví

Společnost ANJA BAGS s.r.o. provozuje e-shop Demix, kde zakoupíte dámské kabelky, pánské tašky, roušky, dezinfekce, batohy, doplňky, oblečení (i dětské), kosmetiku a šperky. Sortiment tvoří výrobky známých značek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellise a další.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - dámské konfekce. Výroba, prodej v malých sériích: - dámská konfekce: - kostýmy, kabáty, šaty, kalhoty, halenky, saka, obleky - mladá móda - oděvů pro volný čas - společenské oděvy.

PRIVATE MEMBER je značka dámských a pánských oděvů.

Společnost WOJAS Czech s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchodní síť s oblečením na severní a střední Moravě.

E - shop: - dětské oblečení, kojenecké oblečení, těhotenské oblečení, nová kvalitní obuv, obuv se žirafkou. Dětská certifikovaná obuv (dětské boty) se žirafkou atd.

Prodej - obuv Prodej - módní značkové oblečení Prodej - dětský textil

Prodejna a půjčovna svatebních šatů, šperků a doplňků. Nabízíme oblečení pro ženicha, nevěstu i do společnosti. Dále připravujeme šaty pro družičky, květiny, výzdobu, líčení, snubní prsteny, doplňky a šperky.

Second hand - prodej použitého dámského a děckého textilu.

Výroba, e-shop - dětské oblečení - dámské oblečení. E-shop - dřevěné hračky - nažehlovací záplaty a aplikace.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Hostinská činnost prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hana Balgová se zaměřuje na výrobu oděvů, reklamních předmětů a vyšívání.

Společnost Tereza Kymrová - TK Trend se zabývá prodejem pánského a dámského oblečení. Prodáváme bundy, kalhoty, džíny, košile, trička, tepláky, spodní prádlo, kostýmy, halenky, tuniky a kabáty. Prodej dámského a pánského oblečení: - bundy - kalhoty - džíny - košile - trička - tepláky - spodní prádlo - kostýmy - halenky - tuniky - ...

E-shop - barazové oblečení - použitý textil - second hand dámské a pánské oblečení.

Jiří Sádovský se zaměřuje na opravy šicích strojů a výrobu textilu a oblečení.

Textilní výroba, šití: - sportovní konfekce, oblečení - oděvy dámské, pánské, dětské.

Ludmila Neubauerová provozuje obchod s dámskou módou, oblečením a obuví.