Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

PM-desing prodává ručně šitou dámskou a pánskou módu. Prodej dámského a pánského oblečení, kabelek, batohů a tašek přes e-shop.

Výroba, prodej školní galanterní potřeby: -taška, tašky, pouzdro, pouzdra, aktovka, aktovky -sáčky na cvičky, dívčí kabelky, kabelka -dětské batůžky, batůžek pro děti.

Velkoobchodní prodej kožené galanterie: - dámské kabelky, batohy - peněženky, cestovní tašky.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Výroba, šití, prodej, e-shop: -oděvní doplňky -šály, šátky, kravaty, motýlky a šle.

Prodej, maloobchod: Vinařské a zahradnické potřeby: -zařízení pro zpracování hroznů a vína (mlýnky a mlýnkoodstopkovače, drtiče a lisy, čerpadla, filtry, hadice, spojky, spony, armatury, plastové kádě a nádoby, plnící a chladící zařízení, uzavírací, čistící zařízení) -přístroje pro hodnocení, měření vín -vinařské užitkové sklo a ...

Kvalitní kožené výrobky vyráběné ručně za za použití technik starých mistrů Vám dodá pan Ivan Dětka. Ze svého sortimentu Vám mohu nabídnout kožené opasky, pouzdra na nože, opasky, závodní sekery, kabelky, kožené knoflíky ale i uzdečky pro koně. Pro pohodlnější nákup můžete využít našeho e-shopu. Výroba, prodej, e-shop: - brašnářské výrobky - ...

Velkoobchod : - metrový textil - látky - metráž. Dovoz textilu : - Evropa, Asie.

Výrobní družstvo Náchod - SNĚŽKA je předním dodavatelem šitých dílů především pro automobilový průmysl v ČR. Dále se zabýváme také šitím kožené galanterie. Pro automobilový průmysl šijeme z textilních materiálů a kůže. Vyrábíme kožené opěrky hlavy (pro německou firmu INSITU TECHNOLOGIE) do vozů FORD Mondeo, FORD, OPEL, MERCEDES, TOYOTA, ...

Výroba: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej, šití: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl. Vývojová dílna, nástrojárna: -Třebechovice p.Orebem, tel.: 495593665. Vývojové pracoviště Třebechovice pod Orebem: -Sněžka v.d. Heldovo náměstí 420 Třebechovice pod Orebem.

Výroba: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl.

Internetový e-shop a kamenná prodejna s látkami, metráží a galanterií. Prodáváme teplákovinu, organický len, bavlnu, len, organickou bavlnu, pleteninu, flanel, panel, prošívané látky, d žínovinu, softshell apod.

Kabelky Trojan, to jsou luxusní kabelky, peněženky, deštníky a další oblíbený sortiment.

Zdeňka Tomanová provozuje brašnářství v Opavě, ve kterém se zaměřuje na výrobu, brašnářské opravy (kabely, tašky, kabelky apod.), krejčovské služby a opravy obuvi a výměnu zipů

Radim Svoboda provozuje opravnu a čistírnu oděvů, prodává pelechy pro psy, chovatelské potřeby, molitanové desky a zbytky látek.

Společnost LAGEN se zabývá ruční výrobou kožené galanterie od roku 1997. Kožená galanterie je vyráběna pod registrovanou ochrannou známkou LAGEN®. V našem sortimentu jsou výrazně zastoupeny kožené peněženky. Jedná se o dámské peněženky, pánské peněženky a číšnické peněženky. Významnou částí produkce jsou kožené klíčenky, etue a dokladovky. ...

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

Vyrábíme gravírované a tištěné štítky s logem na značení výrobků. Oděvní etikety, údržbové etikety, aplikace, nažehlovací obrázky, nažehlovací loga.

Účetní a daňové poradenství. Prodej: - textil a textilní galanterie.

Šicí centrum Radovský je specializovaný e-shop na šicí stroje všech dostupných značek. Prodáváme šicí stroje, overlocky, coverlocky, vyšívací stroje, pletací stroje, krejčovské panny a bysty, žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a ...

Zakázková výroba kožené galanterie, peněženky, kabelky, opasky.

Švec - obuvník. Oprava obuvi. Výroba kožených opasků. Sběrné místo pro opravy obuvi: - Holešov, Dr. E.Beneše 3 - Moje trafika.