Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Šicí centrum Radovský je specializovaný e-shop na šicí stroje všech dostupných značek. Prodáváme šicí stroje, overlocky, coverlocky, vyšívací stroje, pletací stroje, krejčovské panny a bysty, žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a ...

Zakázková výroba kožené galanterie, peněženky, kabelky, opasky.

Švec - obuvník. Oprava obuvi. Výroba kožených opasků. Sběrné místo pro opravy obuvi: - Holešov, Dr. E.Beneše 3 - Moje trafika.

Firma Jenom látky s.r.o. provozuje e-shop s látkami a galanterií. Nabízíme nejen velký výběr látek, ale také metrovou a kusovou galanterii. Vybrat si u nás můžete: Látky: - tkaniny - pleteniny - imitace kůží a kožešin - koženky - umělé kožešiny a plyše - tyly a krajkoviny - funkční materiály - technické, výztuže a ...

Prodej, e-shop: - kojenecké potřeby - hračky - dětské oblečení - pleny - kosmetika - přebalovací podložky, ubrousky - ručníky, žínky - potřeby pro maminky a těhotné ženy.

Společnost XISS s.r.o. provozuje internetový obchod a vyrábí a prodává kožené a textilní batohy, tašky, psaníčka, kabelky a šperky.

Prodej: -patchwork -šicí stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorace aj.

Zabývá se prodejem ručně vyráběných kožených doplňků. Prodáváme dámské kabelky a batohy, pánské kožené peněženky. Používáme kůži Crazy Horse, která nevyžaduje zvláštní péči.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, příze, vlna - tvrdá galanterie - knoflíky, zipy. Poradenské služby pro firmy, poradenství.

Krista Imreová se zaměřuje na online prodej látek, galanterie, šicích potřeb a hotových výrobků.

Velkoobchod a maloobchod, e-shop: - prodej kabelek a batohů.

Velkoobchod, maloobchod, e-obchod. - šicí jehly - pletací jehly - krejčovské nůžky - nože do textilních strojů - termolepivý plotterpapír - tuhy - nůžky pro textil - sublimační křídy - UV tinktury - splinty - čistidlo textilu - čisticí váleček - cívky - chapače - etiketovací kleště - samolepky.

Výroba filtrů z netkaných textilií pro odvětví průmyslu, pro zemědělství, pro potravinářství a strojírenství. Netkaná textilie PERVIN/PERLAN. Výroba a zpracování pro zdravotnictví a průmysl. Potisk netkané textilie.

Prodej a zakázková výroba barevných a reflexních nažehlovaček. Potisk triček, zápisníků a dalších dárkových předmětů.

Krejčovství "U Štíra" nabízí v Praze služby dámského a pánského krejčovství na zakázku. Součástí naší nabídky služeb jsou také opravy a úpravy oděvů, zakázkové šití, výroba textilní galanterie (povlékání kožených a koženkových knoflíků ve všech velikostech a barvách) a prodej textilní galanterie. Nabízíme např. barevně povlečené vycpávky, se ...

Obchod s dámským módním oblečením a doplňky.poskytujeme široký sortiment trendy dámské módy, kabelek a doplňků od výrobců z Itálie, Francie, Maďarska a Česka. Můžete u nás zakoupit i unikátní fashion hodinky značky S.T.A.M.P.S. Prodejny: - Uherský Brod, Naardenská143 (vedle Šestákovy pekárny) - Uherské Hradiště, Hradební 1547 - Zlín, ...

Lucie Fučíková provozuje e-shop Simira, ve kterém je možné si zakoupit designových a handmade výrobky jako například šperky, keramika, drátěné dekorace, kabelky a peněženky.

Internetový obchod Kabelečky.cz má v nabídce: - stylové kabelky a peněženky různých druhů, pro každou příležitost. S naší krásnou kabelkou, stanete se modelkou!

Eshop, internetový prodej: - moderní designové kabelky.

Velkoobchod, prodej: -kovová galanterie -textilní galanterie -zipy (zdrhovadla) -druky -patentky, přezky -knoflíky nýtovací -spínadla kalhotová -suché zipy. Značky:YKK. Působnost: ČR(Česká republika) SR(Slovensko)

Galatex je galanterie, která má pro své klienty: -látky -galanterie -punčochové zboží -vlna -kusový textil -opravy a šití oděvů

Kalců s.r.o. zajišťuje prodej: - metrový textil - oděvní metráže - šatové, oblekové, kostýmové látky - bytový textil: - plátna, plyše, zatemňovací tkaniny, závěsoviny a záclony - dekorační látky - textilní galanterie: - knoflíky, nýty, patenty, zipy, suché zipy - špendlíky, jehly, pletací jehlice, háčky - nitě, příze, ...

Výroba vzorků kolekce v oblasti clonící techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky

Obuv Halouzka, s. r. o. prodává: - obuv - kožená galanterie.