Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

MICHAEL KORS, Smart Watch, kabelky, crossbody, peněženky, obuv a další. MINI POPPI, přívěsky na kabelku, klíčenky a osvěžovače do auta. CROCS obuv. Vše skladem!

E-shop: - pánské oblečení - mikiny, košile - kalhoty, bundy - peněženky, pásky

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní ponožky, podkolenky froté, tenké, klasické dámské, dětské, pánské materiály: - bavlněné, akrylové Výroba na zakázku-logo firmy. Možno vyvzorovat vlastní návrhy dle přání zákazníka.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Prodej - obuv - kabelky, tašky, batohy - kožená galanterie.

Soledo, s.r.o. prodává oblečení na svém eshopu https://www.alpine-shop.cz/.

Jana Novotná se zaměřuje na prodej dámského oblečení, doplňků, kabelek, peněženek a bižuterie.

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie

Sedlářství, brašnářství. Výroba: -kabelky, brašny -pouzdra na zbraně -kožené doplňky pro motorkáře -pouzdra, peněženky -jezdecké potřeby -sedla, postroje na koně -opasky, obojky aj.

KM-Design je revoluční značka kombinující moderní vzhled, profesionální zpracování a nádech moře a oceánů. Zároveň se ale řídí tradičním postupem brašnářského řemesla. Vše je vyráběno ručně z nejkvalitnějších materiálů. - Kožené opasky, peněženky, kabelky, brašny, pouzdra a mnoho dalších výrobků - Ruční výroba z nejkvalitnějších usní a za použití ...

Maloobchod, prodej: -příčesy, paruky, vlasové doplňky -čepice, klobouky, klopáky, pirátky, šátky, šály -rukavice pro ženy, děti, ale i muže -Jablonecká bižuterie -kosmetika.

Společnost MadaCraft s.r.o. provozuje eshop s módními doplňky.

Společnost Amodion s.r.o. na eshopu prodává kosmetiku, parfémy, kabelky, oblečení, obuv a doplňky.

Prodej, e-shop: -dámská, pánská obuv -péče o nohy, peněženky, peněženka, ponožky, vložky do bot -stélky, napínáky, lžíce, tkaničky -dámská kabelka, kabelky -nákupní taška, tašky -cestovní kufry -brašny, batohy -taška na notebooky -pásky, pásek -deštníky -kosmetický kufřík, taštičky na make-up, penály.

Prodej - galanterie - výztuhové materiály pro šití - pomůcky pro patchwork - metrový textil - látky ze zahraničí

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje BROTHER, LADA, ZEKINA -náhradní díly na šicí stroje. Prodej, maloobchod: -galanterie.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - záclony - bytový textil, bytového textilu - koberce, lina PVC - podlahové krytiny, podlahových krytin. Další provozovny: - kožená galanterie - rybářské potřeby.

Služby, práce: -činění, barvení kožešin (kůží). Prodej, maloobchod: -kožešiny (kůže).

Prodej vyčiněné kožešiny pro další konfekční zpracování.

Zpracování, výroba, prodej: -činění kožešinových kůží, usní -zpracování pštrosí kůže -módní úprava kožešin na Frost, Brisa, Napalan, Snow top -imitace kožešin vzor tygr, leopard aj. -výkup surových kůží-hlavně králičina(králík) -barvení kožešin. Velkoobchod (prodej): -kožešiny, kůže-hotový materiál -doplňkové výrobky -polštář (pes, ...

PAINTBOX s.r.o. se zaměřuje na prodej dámské a pánské obuvi, opasků, kabelek a doplňků.

Výroba, velkoobchod, prodej, možnost potisku i malé série. Lůžkoviny, ložní prádlo: -prostěradla, povlečení (vyrobené ze 100% bavlněné tkaniny, speciálně konstruované pro velký počet pracích cyklů, vhodné zejména pro nemocnice, ústavy sociálních služeb, domovy důchodců, mládeže, ubytovny, internáty, koleje aj.), možno zhotovit i z krepu, ...

Prodej kvalitní dámské a pánské obuvi a kožené galanterie. Chystáte si pořídit nové boty? Potom neváhejte zavítat do naší prodejny obuvi, která se nachází na adrese tř. Masarykova 126, Veselí nad Moravou. Naleznete u nás široký výběr vycházkové, volnočasové, společenské i svatební obuvi. Nabídnout Vám můžeme značky Ara, Caprice, Imac, ...

Leather steel fashion. Handmade. Výroba kožených doplňků: - ve stylu metal, rock, gothic, punk - do erotického odvětví - na zakázku s vašim logem - opasky, brašny, peněženky apod. Výroba kovových doplňků a dekorací.