VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Návrhy a realizace interiérů. E - shop: - lůžkoviny, - vybavení dětských pokojů houpací zvířátka, - houpací zvířátka, - lůžkoviny.

Prodej modních italských lodiček.

Obchod pro miminka, kluky, holky, školáky a studenty. Zboží zde, ale jistě najdou i rodiče předškoláků. Všechno zboží je kvalitní a prověřené.

Výroba, prodej: - ponožky PHUSECKLE - trenýrky TRENZLE.

Společnost LA MARQUE s.r.o. provozuje velkoobchod se spodním prádlem, plavkami a pletáží pro Českou a Slovenskou republiku. V současnosti se v portfoliu společnosti LA MARQUE nachází následující značky: Marie Jo, Prima Donna, Sarda, Andres Sarda, Lejaby, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Gottex, Repeat a Codello. Společnost LA MARQUE s.r.o. dále ...

Výroba a prodej bytového textilu - záclony, závěsy, polštáře, přehozy, deky, prostěradla, ručníky, ubrusy, zástěry, utěrky, osušky, prostírání, ložní soupravy.

Internetový obchod s vybavením pro děti.

Výroba, prodej a opravy dámské, pánské a dětské módy - návrhy a zhotovení večerních i svatebních šatů

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

ŠVADLENKA Maloobchod, prodej: - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, pletací příze, vlna, nášivky - tvrdá galanterie - knoflíky. HRAČKY Maloobchod, prodej: - hračky, hry: - auta, roboty, panenky, kočárky, stavebnice a další.

Internetový obchod, e-shop - dětský textil - knihy - hračky - povlečení - školní potřeby - výtvarné potřeby - kolečkové brusle, skateboardy - trampolíny - gymnastické míče - domácí potřeby TESCOMA

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Výroba a prodej textilních kolébek

Prodej - domácí potřeby - lůžkoviny - textil - hračky - keramika

Nabízíme k prodeji kvalitní ruční pletací příze z přírodních materiálů pro začínající i zkušené pletařky. Prodej pomůcek pro pletení a háčkování. Velkoobchod pletacích přízí a pomůcek pro pletení a háčkování. Výroba a prodej autorských pletených, háčkovaných, tkaných a síťovaných oděvů a doplňků i na zakázku. Vypracování návrhů na ...

-Velkoobchod a maloobchod -oblečení pro dámy

Velkoobchod a maloobchod -oblečení pro dámy