Výstavba i následný provoz vodních elektráren s možností šetřit životní prostředí je ekologickou volbou. Výroba i distribuce ekologické vodní energie do domácností a firem je umožněna díky výstavbě elektrárny a následné instalaci turbín a alternátorů.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Plynařská a potrubářská firma. Projekce,dodávka,montáž,výstavba,stavba, oprava,údržba,servis,revize: -plynařské a potrubářské práce -potrubní rozvody všech médií - voda, horkovod,pára,parovody,technické plyny,kotelny,kotelen,výměníkových čerpacích stanic,výměníky -technologické celky,ocelové konstrukce,haly,dodávka na ...

Výstavba: -inženýrské sítě -vodovody -kanalizace -plynovody -komunikace -čistírny odpadních vod.

Zemní práce. Inženýrské stavby. Odpadní kanalizace.

Práce: -obkladačské -dlažby pokládání -zateplování,izolace tepelná,opláštění budov,fasád -zednické. Výstavba krbů. Stavební činnost: -rekonstrukce bytových jader -drobné stavební úpravy,příčky. Stavba: -rodinné domy,průmyslové objekty na klíč,hrubá stavba včetně základů, omítky,podlahy,instalace,voda,plyn, ...

Oprava: -osobní automobily -nákladní automobily -pneuservis. Doprava,logistika,spedice,kurýr: -nákladní -osobní -speciální -manipulační technika. Stavebnictví,měření,revize: -stavby bytové -stavby na klíč -stavby průmyslové -stavby pozemní -inženýrská činnost -zemní práce -demolice -pozemní ...

Dopravní a inženýrské stavby: -výstavba plynovodů -regulačních stanic -vodovodů a kanalizací Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Výroba,rozvod: -teplo -teplá voda -pára -chlad. Pronájem: -nemovitosti,bytové,nebytové prostory.

Dodávky elektronických systémů do prodejen.

Federální informační středisko pro životní prostředí. Reklamní agentura-FULLSERVIS: -všechny tvorby propagace od tvorby loga,vizitek a hlavičkových papírů přes letáky a prospekty,inzeráty či třeba reklamní předměty až po aktivity public relations,grafické návrhy, sazba,tisk,distribuce,optimalizace firemní propagace z ...

Stavby na klíč. Provádění: -obklady -dlažba. Práce: -klempířské -pokrývačské -kompresorem -truhlářské.

Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

Služby: -dodávky staveb a interiérů na klíč -inženýrská činnost -zpracování projektové dokumentace staveb a interiérů -zpracování studií -zadání staveb. Velkoobchod: -proutěné zboží -prostírání -rohože z přírodních materiálů.

Výroba,prodej,montáž: -plastové bazény se zárukou 10 let*. Stavební práce: -stavby domů-kompletní dodávky včetně projektové činnosti -inženýrská činnost včetně poradenství -krby a krbové vložky-návrhy a realizace -návrhy a realizace zahrad rodinných domů-úpravy -speciální plastové zateplovací systémy -DECEUNINCK.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební projekce,projektování -inženýrská činnost v investiční výstavbě -komplexní stavební práce. Výstavba,stavba,rekonstrukce: -stavby občanské (domy,byty) -průmyslové na klíč.

Prodej - elektro kabely Montáž - kabelové spojky, koncovky, konektory BARNIER, RAYCHEM, CELLPACK, PIRELLI, FELTEN - GUIOME Prodej - transformátorymontáž, údržba a revize - elektrická zařízení do 35kV včetněodstraňování - zařízení nízkého a vysokého napětí do 35 kV včetně Projekce - trafostanice VN - rozvodny ...

Výroba,rozvod: - elektřina,teplá voda - provozování malých tepelných zdrojů s kombinovanou výrobou elektřiny a tepla Poradenská činnost v elektroenergetice.

Výroba - elektrická energie Vodní elektrárna

Služby,práce: -zemní práce,inženýrské sítě -venkovní vodovody, kanalizace,tepelné kanály -odbahnění,vyčištění rybníků a nádrží -vyhloubení rybníků,jímek -čištění,revitalizace, rekultivac vodních toků, mlýnských a elektrárenských náhonů -protierozní ochrana -obnova a zakládání polních cest a mezí ...

Stavební společnost: -stavby na klíč -oprava budov -údržba bytových fondů -zednické a obkladačské práce -výstavba a rekonstrukce bytů -zhotovení fasád vč.nátěrů -rekonstrukce půdních prostor -poradenská služba vč.rozpočtu -demoliční práce.