Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STŘECHA JE ZÁKLAD. Výroba, dodávka na klíč, rekonstrukce, montáž, opravy, servis, konzultace, školení, poradenství, výhradní zastoupení firmy POLYFIN - izolace střech. Firma je v registru ZELENÁ ÚSPORÁM: - asfaltové pásy - foliové systémy (O.C.-Plan, SIKAPLAN a jiné) - bazénové fólie (FATRAFOL...) - hydroizolace - izolace spodní, ...

Firma MATULA projekt s.r.o. se sídlem v Brně se již od roku 1991 zabývá stavebně-projekční činností. Nabízíme především služby v oblasti dopravních staveb se související technickou infrastrukturou. Dále se zabýváme návrhy sportovních areálů a hřišť, úpravami veřejných prostranství včetně odvodnění, terénními úpravami apod. V rámci našich služeb ...

BauFix s.r.o. se zaměřuje na stavební a zednické práce a na výrobu pergol, altánů, plotů a bran.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro instalaci fotovoltaické elektrárny na vašem domě nebo firmě, pak je Kenergen s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Kenergen s.r.o. je společnost se sídlem v Brně, která se zabývá projektováním, realizací a servisem fotovoltaických elektráren na klíč. Máte zájem o šetření za elektřinu, snížení emisí CO2, ...

Real Este CZ s.r.o. se zabývá stěhováním a přepravou v rámci celé ČR. Dále zajišťuje specializované stavební činnosti, přípravné a dokončovací stavební práce, drobné rekonstrukce, úklid a vyklízení nemovitostí při prodeji.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vaší stavbou? Chcete si postavit dům snů, zrekonstruovat starou nemovitost nebo jen vylepšit vzhled vašeho interiéru? Pak je pro vás správnou volbou firma Pro vaši stavbu - Jan Vykydal, která se zabývá zednickými a obkladačskými pracemi, hrubými stavbami, základovými deskami a dalšími ...

Práce: -stavební. -stavební projekce.

STAV KONT development s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem objektů z kontejnerů, jako jsou rodinné domy, kavárny, showroomy, apartmány, ubytovny a další.

Stavební firma: - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce - průmyslová výstavba

Výroba, práce: -stavební, malířská společnost -malířské a natěračské práce -sádrokartony.

Jaroslav Kojan se zaměřuje na zednické, izolační, obkladačské a zateplovací práce včetně výstavby rodinných domů a rekonstrukcí.

Kompletní služby na klíč. Vizualizace, relizace, poradenství, návrhy. Řešení interiérů, interiéry. Vypracování grafického návrhu. Poradenství. Obchodní, stavební činnost. Stavební práce, stavebníctví: -návrhy a realizace interiérů, interiér -přestavby, přestavba, výstavba bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce koupelen, ...

Společnost Rekostavby Pavlíček s.r.o. je stavební firma zabývající se novostavbami, rekonstrukcemi domů a bytů, půdními vestavbami, elektroinstalace, zemními a výkopovými prácemi, a kompletní realizací staveb.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové stavby. Realizace, rekonstrukce: - koupelny. Montáže: - obklady a dlažby Drobné stavební práce. Rekonstrukce: - bytová jádra Realitní služby. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti.

Michal Vlček se zaměřuje na rekonstrukce domů, sádrokartonářské a obkladačské práce.

Zabýváme se realizací střech, nejen jejich samotnou výstavbou, ale i oplechováním klempířskými prvky a samotnou pokládkou střešní krytiny. Není pro nás žádný problém namontovat střešní okna a udělat podkrovní místnosti ze sádrokartonu a nebo jiného materiálu. Opravíme a nebo vystavíme nový komín. Pokládáme střešní krytinu pálenou, betonovou, ...

Kompletní rekonstrukce interiérů a realizace zajišťuje firma KLVAŇA - interier s.r.o. z Brna. Zaměřuje se na kuchyně, ložnice, obývací a dětské pokoje.

Společnost DOMOPLAN a.s. je jedním z předních českých developerů, který se zaměřuje na výstavbu nemovitostních projektů s originálním designem, citlivým zapojením do okolí a spolupráci s talentovanými architekty a designéry. Máme za sebou řadu úspěšných projektů, které se vyznačují vysokou kvalitou provedení, moderním vybavením, komfortem a ...

Společnost APEX trans, s.r.o. realizuje dílčí části stavby, ale pomáhá komplexně s projekty a sestavením rozpočtu.

Návrhy a realizace solárních systémů a zabezpečovací techniky. Fotovoltaické solární elektrárny. Solární panely. Distribuce solárních systémů. Alarmy. Pro zákazníky dále zajišťuje kompletní dokumentaci nutnou k realizaci solárního systému.

Realizace interiérů, interiér -přestavby, přestavba, výstavba bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce staveb, stavby, stavba -rekonstrukce koupelen, koupelna -prodej, montáž, realizace krbů, krby, krb, krbová kamna, krbové vložky, krbové stavebnice. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -keramické obklady a dlažby, dlažba -české ...

Elektro Hanika s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, instalace podlahového topení, fotovoltaické elektrárny, revize, bezpečnostní systémy, rozvody elektroinstalace a mnoho dalšího.

Solární panely FVE - realiazce fotovoltaické elektrárny. Solární ohřev vody - fotovoltaický ohřev vody s dotací NZÚ LIGHT. Elektroinstalace - silnoproud, slaboproud. Velkoobjemové realizace.

Obchodní a stavební firma Břeclav. -stavební práce -hydroizolace plochých střech -izolace proti zemní vlhkosti, tlakové -tepelné izolace, zateplení objektů -injektáž proti zemní vlhkosti -podřezání zdiva, sanace zdiva -rekonstrukce objektů -výstavba RD, domů na klíč -práce autoplošinou -vizualizace staveb a interiérů -hydroizolace ...

Firma dodává fotovoltaické elektrárny a navrhuje energetické úspory pro firmy a domácnosti. Zpracování nezávazné nabídky včetně cenové kalkulace zdarma. Navštívit nás můžete v kanceláři na adrese U Cihelny 4127/12 v Hodoníně.