Kominické práce jsou nezbytné pro udržování dobrého stavu komínů. Zahrnují revize spalinových cest, jejich čištění a celkové kontroly komínů. Rozsáhlejší služby zahrnují i technické návrhy komínů, rekonstrukce průduchů, vložkování a montáže systémů.

Nabízíme vrtání komínů, vložkování komínů, jejich opravy a další kominické práce. Vrtání komínů je přesná, bezprašná a ve výsledku levná metoda, jak rozšířit váš komín, aby mohl být vyvyložkován. Odchylka u vrtání komínu je jen 2-3 cm na 15 metrů komínu.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění, kontrola spalinových cest.

Komíny, kamna, krby: - pravidelné kontroly a čištění spalinových cest - revize ke kolaudaci, revize spalinových cest ke spuštění plynových kotlů - revize kotlů ATMOS a krbů BEF Home - vložkování nerezovými vložkami nebo keramickými vložkami včetně revize - frézování komínů, rekonstrukce komínů - montáž systémových nerezových komínů Jeremias ...

Kominické práce: -čištění komínů -vložkování komínů -periodické prohlídky spalinových cest -autorizované měření účinnosti spalovacího zdroje -technické a revizní zprávy -měření emisí -kolaudace.

Kominictví, kominické práce - kontrol a čištění spalinových cest v komínech na tuhá, nebo plynná paliva - vložkování a frézování komínů - revize nových komínů.

Práce: -kominictví, kominík -čištění spalinových cest -revizní zprávy spalinových cest -autorizované měření účinnosti spalovacích zdrojů a množství vypouštěných látek umalých zdrojů znečišťování -vložkování komínů atestovanými materiály -montáže fasádní komínový systém kovových frézování komínů -výroba komínových prvků včetně napojení ...

Kominictví Vladimír Šálek nabízí v okrese Mladá Boleslav kompletní kominické práce. V rámci nabízené činnosti realizuji např. vložkování komínů a také autorizované měření emisí malých zdrojů. Nabízené služby: - vložkování komínů - čištění komínů - kontrola a revize komínů - autorizované měření emisí malých zdrojů.

Kominictví. Práce: - frézování komínů, dehtu v komíně - vložkování komínů - kontroly komínů dle vyhlášky 34/2016 Sb - čištění komínů - prohlídky inspekční kamerou. Měření: - Co - tahu komína.

Kominické prace -čištění komínů a kontrola spalinovych cest -vložkování kominu -opravy starých komínů -frézování komínů a vypalovani kominu - drobne zednicke prace( oprava dvirek a opravy kominu) -vodoinstalatérské a topenářské práce.

Nabízíme Vám kompletní služby pro byty, domy a drobné provozovny. Naše činnost se zaměřuje na oblast plynovodů, vodoinstalací, odpadů a elektrorozvodů v bytových domech, včetně zednických prací. Provádíme výměny vodoměrů, baterií, WC a elektrických ohřívačů vody či plynových spotřebičů, stavební a zednické úpravy, rekonstrukce bytových ...

Kominictví: - čištění komínu - vložkování - stavba a kontrola komínů -frezování komínů Revize

Vodo-topo-plyn. Instalatérské služby. Dokanalý servis: -poradenská činnost -bezplatné zpracování nabídky -dodávky materiálu -montážní práce -revize -záruční a pozáruční servis. Další služby: -obkladač, zedník -elektrikář, podlahář -malíř, klempíř -kominík.

Služby, práce: -velkoobchod, maloobchod -kominictví -plynoservis -prodej komponentů.

Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

Kominictví: - kominické práce - vložkování komínů pro všechny druhy paliva - rekonstrukce a výstavba komínů - frézování komínových průduchů. Pobočka: - Na Návsi 225, 747 14 Ludgeřovice

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.

Vojtěch Šuba se zaměřuje na čištění a revize komínů a na vložkování a frézování.

Nabízíme kominické práce. Provádíme čištění, vložkování, výstavbu a konzultace komínů. Měření emisí.

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlů Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Dále nabízíme montáž klimatizací Midea, Lg, Sinclair - klimatizace - tepelná čerpadla - kominictví.

Provozujeme kominictví v okolí Opavy, Ostravy a okolních městech a vesnicích. Nabízíme čištění a kontroly, vložkování a frézování komínů a kouřovodů. Dále nabízíme revize komínů a spalinových cest.

Kominictví Holeček z Netvořic, v okrese Benešov, zajišťuje kominické práce, revizní zprávy, vložkování, opravy, frézování a čištění komínů, prodej nerezových komínových komponentů. Ke každé zakázce přistupujeme vždy individuálně, záleží nám na kvalitě odvedené práce a spokojenosti našich zákazníků. Naše služby nabízíme non-stop, můžete nás ...