Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

Rámování H&D Art, s.r.o. provádí rámování obrazů v Brně. Vyrábí a prodává obrazové reprodukce, rámy, dřevěné italské lišty, rámečky, fotorámečky, drobné dárkové předměty, keramiku. Provozuje internetový obchod, zakázkovou výrobu -rámování (plakáty, obrázky, papyrus) -galerijní sklo -přerámování -paspartování -laminování -nabízí ...

Společnost GLASS DESIGN, spol.s r.o. provádí sklenářské práce, konkrétně například vrtání, fazetování, pískování, lepení UV, řezání skel (řízené počítačem), nábytková skla. Také dodává bezpečnostní skla a montuje izolační.

Aleš Ložinský - atelier tradičního českého sklářského řemesla vznikl v roce 1991. Zaměřuje se na broušení, restaurátorství, pískování, rytí, malování, lepení a zušlechťování skla i porcelánu. Nabízí užitkové i dekorativní originály ze skla i keramiky. K dalším činnostem patří malování nápisů, znaků a jubilejek. Vykupuje i poškozené starožitné ...

Rámování, Napínání plátna, Alu rámy a zrcadla, Paspartování, Restaurování a čištění obrazů, Renovace rámů, Zlacení, stříbření. Prodej obrazů a grafiky, UV skla muzeální kvality, Patina, Laminace

Rámování a paspartování. Eshop: - rámy na obrazy - závěsné systémy na obrazy - reprodukce obrazů - rámařský materiál.

Výroba, rekonstrukce, montáž: - přístřešky - bazénové kryty, zastřešování bazénů - zimní zahrady - skleníky - zasklívání lodžií. Sídlo firmy: - Pod Křížovou 459, Staré Město.

Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

Zasklívání: - lodžie a balkóny. Dodávka, montáž: - originální finský systém zasklívání lodžií posuvnými a otočnými díly z bezpečnostního skla bez svislých rámů (přídavný zasklívací systém OPTIMI - KVADRO. Záruka 5 let.

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlí - skleněné zábradlí - terasové zábradlí.

Provádíme sklenářské práce. Zasklívání oken a dveří. Vyrábíme pasparty, dřevěné a kovové rámy. Děláme i drátoskla. Dodáváme sklo čiré, vzorované a vyrábíme i zrcadla. Na zakázku vyrábíme krbová skla.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Sklenářské práce, rámování a paspartování

Broušení a leptání skla -reklamní a propagační činnost -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č.455/91 Sb. o živnostenském podnikání ve znění pozdějších předpisů -sklenářské práce -rámování obrazů

Zasklívání oken - výměny izolačních skel Renovace, údržba, montáž, servis - eurookna - dveře

Sklenářské práce: -zasklívání oken -zasklívání vitrín, výlohy -broušení skla a zrcadel -vrtání otvorů -sklenářské práce v terénu.

Josef Prokeš z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na malířské, natěračské a sklenářské práce.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou se specializuje na sklenářské, natěračské a malířské práce.

Rámování. Sklenářství. Nabídka sklenářských prací.

Jindřich Padalík se zaměřuje na rámování a paspartování obrazů, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusů, výšivek a mnoho dalšího.

Výroba, realizace, montáž: - skleněné dveře - skleněné stěny, zábradlí - skleněné sprchové kouty.