ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Činnost pojišťovacího zprostředkovatele Stavební činnost: - vodoinstalace - stavebnictví - elektroinstalace - opravy rekonstrukce domů - výstavby domů - domy na klíč - obklady - venkovní dlažby - oplocení - stavební dozor - zakládání staveb.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské prace. Zajištění havarijního servisu.

Práce, instalace: - voda, topo, plyn - topenářské - plynoinstalaterské - vodoinstalatérské - instalatérské.

Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - rekonstrukce koupelen

Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - rekonstrukce koupelen

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Zámečnictví. Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny.

Práce topenářské: - kotelny, výměníkové stanice - vytápění. Práce plynařské: - montáže a opravy plynových zařízení - plynovodní přípojky. Práce instalatérské: - vodovodní a kanalizační přípojky. - vnitřní vodovody a kanalizace. Montáže: - centrální vysavače. Koupelnové studio- realizace koupelen na klíč. Prodej sanity, obkladů ...

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.

Montáž, instalace, rozvod, oprava, dodávka: - voda, topení, plyn.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Instalatérské, topenářské práce a rekonstrukce plynovodu. Opravy a servis vodovodního a kanalizačního potrubí, koupelen a jader. Instalace měděného a plastového potrubí, podlahového topení a solárních systémů. Renovace plynového ocelového bezešvého potrubí, nízkotlaké i střednětlaké plynovody.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Vodo, topo, plyn Řemesla, služby, opravy, servis, montáž - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - zednické práce - svářecké práce

Rekonstrukce: - průmyslových, občanských, zemědělských a bytových staveb. Stavební práce: - voda, plyn, elektro - malíř, natěrač.

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě

Plynofikace, plynařské práce Topenář, montáž ústředního topení Vodoinstalace, vodoinstalatér

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.