ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Prodej, montáž: -topení, voda, plyn -koupelny -kotle na tuhá paliva, plyn, dřevo, pelety KOVOTHERM, JUNKERS, VAILANT, PROTHERM, EKOEFEKT, CARBOROBOT, VIADRUS, ATMOS, DAKON, OPOP -otopná tělesa RADIK, KERMI, DIANORM -potrubní systémy OSMA, PIPE-LIFE, EKOPLASTIK, SUPERSAN -zdravotní keramika JIKA, KERAMAG, RAVAK, AGNERPLAST, ...

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - revize.

Montáž, revize, servis: -připojování plynovodů -plynové spotřebiče -výměna spotřebičů -montáž vody a kanalizace -topení.

Hledáte instalatéra? Jsme tu pro vás, naše firma z Plzně provádí veškeré instalatérské a topenářské práce, rozvody topení, solárních systémů, rekuperace a veškeré související opravy. Instalatérství v Plzni, výměny stoupaček, kanalizace Dále v naší nabídce služeb najdete prodej kotlů, radiátorů, vodovodních baterií, bojlerů, solárních systémů a ...

VODA-TOPENÍ-PLYN-KANALIZACE Ústřední vytápění-topné systémy pro obytné a průmyslové stavby: -poradenská činnost v oboru instalací topných systémů -projekční činnost -koordinace zpracování projektové dokumentace -zajištění a dodávka potřebných materiálů, komponentů a subdodávek -montáž, instalace a uvedení topných systémů do provozu ...

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Vodoinstalace, topenářství, tepelná čerpadla na klíč, rekonstrukce koupelen na klíč, centrální vysavače, solární technologie, zemní a výkopové práce, bazény na klíč.

Provádění vnějších i vnitřních zateplovacích systémů, úprava interiérů, sádrokartonové a protipožární konstrukce, suché podlahy, vodoinstalace, ÚT, solární systémy, výstavba a rekonstrukce, tesařské konstrukce.

Nabízíme instalatérské a topenářské práce, kompletní servis včetně zpracování projektové dokumentace. Provádíme dodávky, montáže a rekonstrukce vodovodních, odpadních rozvodů, čištění odpadů, zmrazování potrubí a opravy kanalizace se zárukou profesionálního provedení. Podlahové vytápění do koupelen, modernizace bytového jádra, kuchyně, bytu a ...

Výroba a rozvod tepla. Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce, zemědělské usedlosti -rekonstrukce výtahových šachet, výstavba nových -sádrokartony -elektro práce -voda, topení -vzduchotechnika. Sklad: Libušínská 60 Plzeň

VODA, KANALIZACE, PLYN, REKUPERACE, SOLÁRNÍ SYSTÉMY. INSTALATÉRSKÉ PRÁCE: -vodovody -kanalizace -koupelny -boilery -hydrantové systémy. TOPENÁŘSKÉ PRÁCE: -rekonstrukce a montáž topení. REKUPERACE. PLYNAŘSKÉ PRÁCE. SOLÁRNÍ TERMICKÉ SYSTÉMY.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské práce -montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a centrálních vysavačů.

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Topenářské a vodoinstalatérské práce.