Údržba a kácení stromů, mytí oken, zednické práce, instalace reklam a systémů proti ptactvu, montážní práce, realizace fasád a střech anebo uklízení sněhu jsou služby spadající pod nebezpečné výškové práce, které je lepší přenechat profesionálům.

Práce: - klempířské - pokrývačské - výškové z lana. Dodávka: - řezivo - střešní latě.

Činnost: - výškové práce pomocí horolezecké techniky: - nátěry - mytí prosklených ploch - instalace zábran proti holubům - montáže reklamních plachet - odstraňování sněhu, ledu ze střech.

Kompletní výškové práce se specializací na rizikové kácení stromů a služby pro obce a města. Zajistíme mytí oken a fasád, nátěry, čištění a opravy okapů a svodů, odklízení sněhu ze střech, montáže reklam a další služby.

Služby - Pronájem plošin. Výškové práce z plošiny. Ořezy a rizikové kácení stromů. Opravy střech. Opravy žlabů, rýn. Čištění střech a fasád a aplikace proti mechům a plísním. Nátěry střech a jiné výškové práce.

Revize hromosvodů a střech. Výškové práce.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Stavební práce ve výškách. Pronájem lešení. Zateplování budov.

Činnost: - lesnické práce - zpracování dřeva včetně těžby - výškové práce

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - výškové práce - rizikové kácení dřevin

Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Výškové práce horolezeckou technikou: - nástřiky vysokotlakým zařízením airless - Wagner - nátěry komínů, vodojemů, stožárů, jeřábových konstrukcí, střech, kostelů, fasád, okapů a svodů - nátěry enrgeticky úspornými nátěrovými hmotami ThermoShield - bezpečnostní a ochranné nátěry energetických tlakových nádob a potrubních sítí - ...

Prodej, montáž, opravy, servis - satelitní komponenty - antény - příslušenství, konzole a držáky - set top boxy Řemesla, služby - výškové práce Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení

Barvy Morava. Práce, služby: -natěračské -malířské -podlahářské -výškové -žaluzie -úklid.

Veškeré výškové práce včetně rizikového kácení. Natírání konstrukcí, mytí oken a ploch, instalace a výlep reklam, montážní práce atd.

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař. Výškové práce.

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.

Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Výškové práce pomocí horoelzecké techniky: -revize, opravy a montáže hromosvodů -spárování a zateplení panelových domů -nátěry fasád domů -čištění a nátěry světlíků -nátěry konstrukcí ve výšce -nátěry a opravy kostelních věží.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Výškové práce - práce ve výškách s horolezeckou technikou. Výstavba i rekontrukce: - střechy. Montáže, opravy a nátěry: - střešní krytiny. Revize, opravy a montáže: - hromosvody.

Zámečnictví. Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.