Nabídka spojovacích materiálů zahrnuje šrouby, matice, vruty, nýty, podložky, hmoždinky, kolíky a další spoje. Liší se od sebe závity, materiálem, velikostí a použitím – aplikace možná do dřeva, plastu či kovu. Nezbytné jsou pro truhláře, stavaře a tesaře.

Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip vyrábí kompletní řadu palcových, DIN, ANSI metrických a JIS pojistných kroužků podle světových standardů, stejně jako kompletní řadu konstantních průřezových kroužků, spirálových pojistných kroužků a vlnovkových pružin. Poskytujem technickou pomoc, školení produktů a programy na snížení nákladů spolu s konkurenční cenou a dodáním JIT.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Výroba a prodej: -nýty - rozpěrné, teleskopické. -podložky URP.

Společnost TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. se zabývá výrobou pletiva a stavbou plotů na klíč. Vyrábí a prodává pletivo k oplocení. Provozuje eshop, kde pořídíte kvalitní pletiva, pozinkované dráty i speciální do vinohradu, plotové panely, dílce, betonové ploty, gabiony, brány i doplňkový materiál. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského ...

Metal Components s.r.o. se zaměřuje na prodej kotevní techniky, spojovacího materiálu, brusných kotoučů, vrtacích nástrojů a dalších produktů.

Leoš Vašek se zaměřuje na prodej ručního, elektrického a motorového nářadí, žebříků, spojovacího materiálu, skleníků a zahrádkářských pomůcek.

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

Firma Jiří Petřek – SISO-CZ je přímý dovozce nábytkového kování a zámků firmy SISO-Denmark. Velkoobchod a e-shop nabízí: - nábytkové zámky - kování na sklo - kování pro sprchové kouty - kování pro sauny - kování pro WC boxy - kolečka, nožky, kluzáky - transportní kolečka - příslušenství pro stoly - nábytkové a rozebíratelné spoje - ...

Výroba, prodej: Modelová železnice - stavba kolejišť - velikosti TT, H0, 0, zahradní železnice

Výroba, prodej: - disky na pryžová kola - ATV pneumatiky a disky - spojovací materiál na vlnitý plech - kola pro manipulační a zemědělskou zahradní techniku - celá kola disk+pneumatika - pláště a duše - atypy disků kol.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - vše pro vaši střechu - klempířské prvky, okapový systém, střešní fólie a pásky, sněhové zábrany, pochůzné lávky a nášlapy, odvětrávání a prostrupy střechou, střešní doplňky, fotovoltaika, spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, dřevosortiment. Doprava zdarma při objednávkách nad 5000 ...

E-shop: - elektrické nářadí - gola sady - svářecí technika - brusky - zahradní nářadí - zednické a malířské nářadí - spojovací materiál - čerpadla.

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Závitové tyče s.r.o. se zaměřuje na výrobu nářadí a prodej svěráků, šroubů, spojovacího materiálu a dalších železářských potřeb.

Levné PUR panely s.r.o. se zaměřuje na prodej klempířských prvků, spojovacího materiálu a střešních a stěnových sendvičových panelů.

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment - materiály pro klempíře, pokrývače: - plechy, žlaby, kolena, rohy, nářadí, spojovací materiály, čela - BRAMAC, CEMBRIT, TONDACH, KM BETA, RANNILA, IKO, JUTA, HPI, ROBEX, FAKRO, VELUX.

ND KOVO s.r.o. vyrábí přibližně 350000 kusů stavěcích šroubů ročně.

Prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nástroje - nastřelovací technika - zahradní technika - spojovací materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - nářadí-montáž a demontáž ložisek - přístroje-bezdemontážní diagnostika. Pobočka.

Kvalitní trapézové plechy, sendvičové panely, taškové plechové krytiny, spojovací materiály, okapový systém, fasádní a střešní doplňky.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

Velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Společnost VISIMPEX, a.s. se zaměřuje na spojovací materiál s garancí kvality nejen pro obchodníky, řemeslníky a stavebnictví, ale také pro specializované výroby i náročné výrobní segmenty. Spojovací materiál: - vruty do dřeva - šrouby do sádrokartonu a cementotřískových desek - šrouby do plechu - šrouby se šestihrannou hlavou - ...

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Prodej materiálů pro střechy a izolace

-Velkoobchodní a maloobchodní prodej: -pletiva/veškerý sortiment/ -plotové sloupky -spojovací materiál, závitové tyče, svorníky, vruty, univruty, matice, šrouby -svařovací materiály -řezné, brusné, leštící, diamantové kotouče -lopaty, hrábě, rýče, motyky, krumpáče -vědra pozinkovaná, vědra stavební plastová, maltovníky -stavební ...