Pořiďte si dřevěná vjezdová či garážová vrata, nebo dřevěný plot. Pro stavbu plotu jsou potřeba plotové plaňky, plotové rýgle, plotové sloupky, kování na uchycení sloupků, kování pro uchycení plotových polí, panty, zámky a kliky.

Roman Mottl se zaměřuje na venkovní zahradnické práce, stavbu plotů, pergol a příjezdových cest.

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Špičková okna a dveře - prodáváme a montujeme plastová a hliníková okna, dřevěná eurookna, střešní okna, žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu. Nabízíme i garážová vrata, vnitřní dveře a zárubně, zateplení fasád. Dřevěné střešní šindele na zakázku.

Podlahy-terasy, s.r.o. se zaměřuje na realizaci podlah, teras, dřevěných fasád, plotů, pergol, doplňků a nátěrů.

Společnost Žaluzie Renesun s.r.o. nabízí stínění, žaluzie, garážová vrata, rolety, sítě proti hmyzu.

Výroba, zakázková, sériová: - řezivo - dřevěné ploty - dětské dřevěné kostky - dřevěné hračky, hračka - altány, pergoly - garážový přístřešek, přístřešky - dřevěné terasy. Kancelář Čechova 245 584 01 Ledeč nad Sázavou tel/fax 569721102 Provozovna Zboží 55 Světlá nad Sázavou

Výroba: - ploty. Úprava terénu. Pokládka: - dlažby.

Společnost A+BX OKNA, s.r.o. působí na trhu již od roku 1993 a zabývá se výrobou, prodejem, dodávkou a montáží hliníkových oken, dveří, fasád, plastových oken a dveří. Působíme nejen v České republice, ale také v zemích Evropské unie. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova a současně máme také pobočky po celé České ...

Pavel Suchý se zaměřuje na truhlářskou výrobu, , výstavbu, opravy a renovace pergol, teras, podlah, schodišť, altánů, plotů a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství. -zakázková výroba bytového nábytku, kancelářského nábytku, vestavěných skříní, koupelnových sestav, obyvacích stěn, ložnice, postele, kuchynské linky, stoly a lavice, police, vinařské regaly, dveře vnitřní, dveře vchodové, okna jednoduchá, okna kastlová, schody, zábradlí, plotovky, sadařské žebříky, štafle, ...

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba na zakázku - okna, dveře, vrata.

Dřevostavby: -obytné domy -zahradní domky, altány -rekreační chaty. Výroba: -mříže a zástěny -pergoly -ploty, vrata, branky -zahradní nábytek, doplňky.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...

Truhlářské práce: Truhlářství -kuchyňské linky, linka, kuchyně-kuchyň, kuchyní -dětské + obývací pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně, skříň -chodby, zádveří -schodiště, schodiští a jiné -eurookna, eurooken, okno -dveře, dveří-exteriérové, interiérové -vrata. Zakázková výroba, na míru. Návrhy interiéru a nábytku ve 3d.

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Prodej, montáž. Ploty a pletivo: -poplastované, pozinkované -svařovaná Zn a PVC -okrasná -chovatelská pletiva: králikářská, Casanety, malá oka, -kovová tkanina -dřevěné ploty -oplocení z celoplastových latí, celoplastové oplocení -rabicová tkanina Fe, -lesnická pletiva, stínící clony -doplňkový sortiment: sloupky, ...

Stavební firma, která se zaměřuje na rekonstrukci domů, renovaci interiérů, stavbu oplocení apod.

Naše zakázkové truhlářství se tradičně zaměřuje na výrobu oken a dveří. V současné době naše výroba zahrnuje výrobu eurooken, špaletových oken, vchodových dveří, interiérových dveří, schodišť, garážových vrata, a výrobou nábytku na zakázku. Na zakázku vyrobíme o repliky historických oken a dveří. Veškeré výrobky dovezeme, provedeme montáž ...

-dřevostavby dle individuálního projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová prkna -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, skluzavky -květináče -zahradní nábytek -přístřešky pro auta -ozdobné mřížky, dělící a protihlukové stěny -ploty, vrátka, kování -kotevní konzoly -plotové sloupky -palisády, loupané ...

Společnost VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebnictví se specializací na fasády, zateplení, rekonstrukce bytových jader a staveb. Dále se společnost zaměřuje i na pokládku dlažby, stavbu plotů a montování oken.

Společnost AB ploty, s.r.o. provádí realizace plotů na klíč. Pletené pletivo, svařované pletivo. Průmyslové panely. Dřevěné ploty, hliníkové oplocení. Brány a branky, samonosné brány. Betonové ploty, podhrabové desky. Dřevoplast, sloupky a vzpěry. Doplňky a příslušenství.

Výroba: -elektromontážní práce, elektromontáž -domovních instalací, NN VN i VVN rozvodů, hromosvodů, slaboproudých rozvodů, zabezpečení objektů, revize elektrozařízení NN, VN -zámečnické práce -montáž oplocení, výroba bran a vrat na zakázku, včetně pohonů a ovládání, výměnu a opravy stavebního kování, zámků.

J&T SYSTEM s.r.o. poskytuje službu prvotřídní kvality: -plastová okna a dveře -euro okna, dveře -ocelové bezpečnostní dveře -garážová vrata -příslušenství (žaluzie, parapety, protihmyzové sítě) Práce spojené s dodávkou: -demontáž původních oken (okno, okna) a dveří -montáž -zednické práce -odvoz a likvidace stavebního odpadu a ...

Stolárna. Výroba: - nábytek z masivu - schodiště, zábradlí - dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly, přístřešky - zahradní domky, dětská hřiště - ploty, treláže - fasádní obklady.

Jakub Schaumann je firma, která Vám dodá garážová vrata, vchodové dveře, markýzy, vjezdové brány, vnitřní a venkovní žaluzie a podobný sortiment.