Hadocar, s.r.o.

Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

METTCON CB s.r.o.
Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů.
METTCON CB s.r.o.
Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Specialista na průmyslové stroje. Vybavení pro plastikářské provozy, vstřikovací lisy, vstřikolis, lis na plasty, pásové dopravníky, průmyslové chladící jednotky, vše za bezkonkurenční ceny.

Nabízíme parkovací systémy, parkovací plošiny, autovýtahy, sklady, regálové zakladače, manipulační techniku, dynamické vážení, ekopointy.

Prodej, montáž: -automatické parkovací systémy -svislé dopravníky pro automobily -logistické a technologické profily pro skladování i v jiných oblastech. Hlavní sídlo Praha.

PRODEJ, PRONÁJEM, LEASING, SERVIS, OPRAVY, TECHNICKÉ PROHLÍDKY NISSAN, LINDE, DESTA, LANSING - vysokozdvižné-/vysokozdvižný/ vozíky - prodej vysokozdvižných vozíků - nízkozdvižné vozíky - manipulační technika: - ručně vedené elektrické vozíky - paletové vozíky - regálové zakladače - nové vysokozdvižné vozíky pro ...

Firma Hanzík se zabývá prodejem, výkupem, servisem a repasí manipulační techniky již více než 12 let. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis veškeré manipulační techniky na zavolání. Opravy paletových vozíku a menší opravy vysokozdvižných vozíku provádíme přímo na místě. Opravujeme: - paletové vozíky všech značek - vysokozdvižné ...

Společnost SSI Schäfer s.r.o. poskytuje služby v oblasti odborného řešení pro logistické systémy a techniku pro odpady. Jsme hlavním dodavatelem plánování a zavádění sloučených logistických systémů. Dále nabízíme moderní koncepty při nakládání s odpady. Logistické systémy - automatizované třídící a skladovací systémy - manipulační systémy a ...

Výhradní dovozce rakouských elektrických rudlů SAL, MTK, HD 330. Schodišťové rudly o nosnosti 110 až 500 kg.

Bazar manipulační techniky, strojů a zařízení. Prodej, výkup, servis, bazar: - vysokozdvižná a manipulační technika. Přehled sortimentu v oblasti manipulační techniky nabízíme: - paletové nízkozdvižné vozíky - starší vysokozdvižné (nízkozdvižné) vozíky před opravou, po částečné opravě, ale i po celkové opravě - montážní plošiny ...

Vývoj a výroba dopravníkových systémů: - pásové dopravníky - poháněné pásové oblouky - článkové dopravníky - řemenové dopravníky.

Stavební stroje a zařízení. Pronájem montážních vysokozdvižných plošin. Výškové práce i horolezeckou technikou. Montáže reklamních zařízení. Elektroinstalace včetně revizí a přihlášek.

Manipulační systémy pro nakládku a vykládku zboží

Výroba, vývoj, servis a montáž nejrůznějších výtahů, výtahových plošin a eskalátorů.

Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů a příslušenství: - brusky - ostřičky - leštičky - desky kontrolní, rýsovací a montážní - frézky a obráběcí centra - jeřáby a kladkostroje - lisy.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Vývoj, výroba: - mechanické stroje, přístroje, manipulátory a jiná manipulační technika.

Prodej, servis, výkup a pronájem vysokozdvižných vozíků, paletovacích vozíků ručních a el., náhr. díly, trakčních baterií a nabíječů, přídavných zařízení, prodej a lisování superelastických kol a pneumatik, montáž hnacích kol el. paletovacích vozíků.

MAN-TECH TRADING a.s., obchodní zastoupení Praha. Prodejce manipulační techniky. Prodej: -vysokozdvižné vozíky s pohony: - dieselové s nosností 1500-8000 kg - benzínové s nosností 1500-3500 kg - plynové s nosností 1500-3500 kg - akumulátorové s nosností 600-6000 kg - vysokozdvižné vozíky zn. Desta, Lugli, Tailift -manipulační ...

Řetězové kladkostroje Liftket, lanové kladkostroje R.Stahl a systém Helm pro kladkostrojové dráhy a jeřáby. Návrh logistických řešení pro manipulaci s materiálem. Jeřáby mostové, podvěsné, sloupové, portálové. Servis, revize

Eshop do světa levné, kvalitní a prověřené manipulační a zdvihací techniky.U náš naleznete levný paletový vozík, vysokozdvižný vozík, VZV, zdvihací stůl i plošiny, paletový vozík s tiskárnou a váhou, kladkostroje, hevery, skladový vozík, rudly, elektrický i mechanický zdvih a pojezd, trvale nízké akční ceny..

Specializujeme se na výrobu, montáž, dodávku a servis plošin pro imobilní. Nabízíme plošiny vertikální, šikmé s možností změny úhlu stoupání a zatáček a pojízdné židle. Většinu výrobků lze zakoupit na leasing.

Kompletní výrobce: - vysokozdvižných vozíků - plošinových vozíků - tahačů - moderní skladové techniky i perspektivních služeb. Vysoké výkony mají u STILLu tradici. Z toho, co zahájil zakladatel firmy Hans Still v roce 1920 velmi kreativně, s podnikatelským duchem a vysoce kvalitně, se vyvinul jeden z nejinovativnějších kompletních ...

Prodej, servis, opravy. Výhradní zastoupení, dovoz, import: - autojeřáby KATO, GROWE - hydraulické ruky HIAB, JONSERED, LOGLIFT - stavební stroje NEW HOLLAND, HYUNDAI včetně příslušenství pro využití v zemědělství, lesnictví, dřevařském průmyslu: - traktorové nakladače - univerzální nakladače - čelní nakladače - bagry kolové, pasové ...

Pronájem dopravně-stavební mechanizace a provádění staveb včetně jejich změn. V nabídce autojeřáby (mobilníjeřáby), rypadla včetně příslušenství, nákladní auta (tahač - návěs, valník, sklápěč), vysokotlaké čistící vozy a čerpadla betonových směsí.

Prodej skladových a transportních systémů..