Ekologické stroje a zařízení mohou výrazně snížit negativní vliv továren a výroben na životní prostředí. Koupě ekologických strojů, pásů, čerpadel, vozíků, manipulační techniky a dopravních strojů by tedy měla být samozřejmostí.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.

Zdeněk Kubát se zaměřuje na dodávku a montáž topení, rekuperace, solárních systémů a tepelných čerpadel.

EcoFlow Europe s.r.o. se zaměřuje na solární dobíjení, přenosné bateriové stanice a akumulátory.

Úprava pitné a užitkové vody: -dezinfekce vody UV zářením -změkčování vody -filtrace vody -odstraňování železa a manganu z vody -úprava vody v bazénech. -poradenství v oblasti úpravy vody.

Prodej: -tepelná čerpadla IVT -zemní kolektory -kotle na biomasu. Stavební činnost

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

Přejděte na levný a účinný způsob vytápění našimi tepelnými čerpadly vzduch-voda. Na trhu s vytápěním působíme dlouhá léta. Ročně namontujeme přes 100 nových tepelných čerpadel. Postaráme se o projekt, instalaci čerpadla i následný servis a připravíme za vás také podklady k získání dotací. Naše tepelná čerpadla vzduch-voda jsou díky nízké ...

Prodej, montáž, instalace: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperace do rodinných domů - plynové kotelny - zónové regulace a zálohovaná čerpadla Jablotron Montáž a servis regulací Siemens RVS, RVA Projekce topných systémů a rekuperací

Poradenství, projekce a montáž topných systémů nejen v Hradci Králové, ale i v rámci celé ČR. Instalace klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, solárních systémů.

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - sanitární technika.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Firma SDS-stavební společnost s.r.o. se sídlem v okrese Brno - venkov se zabývá činností v oblasti stavebních prací. V rámci našich služeb se specializujeme především např. na tepelná čerpadla a solární panely, stálý servis a dohled nad správou objektů,  rekonstrukcemi budov a bytů, převážně technologických celků,  instalatérské práce většího ...

Poradenství, prodej, dodávky, montáž, servis: -solární panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -měniče napětí Fronius -konstrukční prvky Schletter -stavíme solární elektrárny na klíč -poradenství (návštěvnost, legislativa).

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Zajistíme pro Vás dodávku a instalaci kotlů na tuhá paliva a plyn, tepelných čerpadel, krbů a kamen, solárních systémů, klimatizací, revizi kotlů. Provedeme kompletní realizaci technického zabezpečení budov.

Jsme rodinná firma a v oboru působíme již 25 let. Specializujeme se na tepelná čerpadla, solární panely, vodoinstalační, topenářské a plynařské práce. Tepelná čerpadla montujeme již od roku 1997. Máme za sebou stovky montáží a spokojených zákazníků. Provádíme montáže vodoinstalací, požárních rozvodů a kanalizace, rekonstrukce kotelen, ...

Fit dům 2016 s.r.o. se zaměřuje na čištění topných systémů, montáže solárních systémů a na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce.

LTW Battery s.r.o. se zaměřuje na úsporu CO2 a na pronájem nemovitostí.

LTW Battery s.r.o. se zaměřuje na úsporu CO2 a na pronájem nemovitostí.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Dodávky, montáž zařízení, rekonstrukce, zařízení na dodávku tepla, vody a plynu: -TZB pro občanskou a průmyslovou výstavbu -tepelné zdroje -kotelny a kogenerační jednotky na spalování bioplynu. -ústřední vytápění, systémy ÚT -kotelny a výměníkové stanice -plynofikace, ...

PLYN-SERVIS B&L s.r.o. realizuje prodej, servis, montáž: -plynové kotle, topidla, ohřívače - solárních systémů - prodej plynové spotřebiče - sporáky, ohřívače, topidla, vařiče, vestavné spotřebiče, kotle apod.)

Společnost Pompier s.r.o. úzce spolupracuje s firmami s dlouholetou tradicí a praktickými zkušenostmi z instalací jak tepelných čerpadel, tak solárních systémů, ale i dalších oborů úzce navazujících.

TECHNEAU ČR s.r.o. zabezpečují dodávky vodohodospodářských technologií: - odlučovače ropných látek (lehkých kapalin) - odlučovače tuků a škrobů - regulátory průtoku vody - lamelární odkalovače - odkalovače, nádrže na dešťovou vodu - neutralizační nádrže.

Prodej, montáž: - solární kolektory - ventilace