Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Služby v oblasti BOZP bezpečnost a ochrana zdraví při práci Služby v oblasti PO požární ochrana

Revize a opravy hasících přístrojů

Prodej, revize, kontroly a opravy: - hasicích přístrojů - požárních vodovodů. Revize: - suchovodů - požárních klapek. Zpracování požárně bezpečnostních řešení ke stavební dokumentaci. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany, školení zaměstnanců a zpracování dokumentace PO pro podnikající fyzické a právnické osoby.

Služby - poradenství a školení v oblasti BOZP bezpečnost a ochrana zdraví při práci a PO požární ochrana - revize eletrických zařízení, manipulačních vozíků, jeřábů a zdvihacích zařízení

Zabezpečení staveb proti požárům: - protipožární ucpávky - protipožární nátěry - protipožární obklady - revize.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Velkoobchod a maloobchod Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Společnost Zenco BOZP s.r.o. pomáhá v oboru Bezpečnost a ochrana zdraví. Nabízí ochranné pracovní prostředky, služby požární ochrany a hygieny.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Školící a poradenská činnost v oblasti obchodu a služeb -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby

-Činnost technických poradců v oblasti zemědělství včetně zdraví zvířat a potravinářství včetně bezpečnosti potravin -Velkoobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb

Požární ochrana, bezpečnost práce: -revize požárních vodovodů -revize přenosných hasících přístrojů -zpracování základní dokumentace PO a BP -školení zaměstnanců PO** a BP** -výkon funkce odborně způsobilé osoby.

Kompletní služby v požární ochraně a bezpečnosti práce BOZP a PO - dokumentace a směrnice - školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Tomáš Tománek se zaměřuje na návrh, montáž a servis zabezpečovacích, kamerových, docházkových a požárních systémů.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - odborný poradce v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Firma poskytuje služby spojené s požární ochranou a požární bezpečností staveb. Působíme v rámci celé ČR. Prodej a montáž hasících přístrojů, požárních ucpávek. Kontrola provozuschopnosti hasících přístrojů, požárních klapek a hydrantů. Značení únikových cest.

Montáže, opravy, servis: - sprinklerového hasícího zařízení - sprinklery. Výškové práce, práce ve výškách. Zámečnické práce, zámečnictví. Dlouholetá spolupráce s firmou SKANSKA CZ.

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

Komplexní zajištění BOZP a PO ve firmě: - bezpečnost práce - požární ochrana - hygiena práce - koordinátor BOZP - šetření pracovních úrazů - školení.

Projekce, montáž, dodávka, revize: - stabilní hasící zařízení - pěnové, plynové, vodní, práškové - elektrické požární signalizace.

Michal Pešek se zaměřuje na služby v oblasti požární ochrany.

Stavební firma: - generální dodávky a komplexní subdodávky staveb, - ocelové konstrukce a opláštění, - projekce, realizace - energetické zařízení, Výroba a montáž: - tlakových částí kotlů, - vzduchovodů a spalinovodů, - stabilního hasícího zařízení.

Služby, montáž, servis: -požární technika -projektování, projekce v oblasti protipožární ochrany, ochrana -dodávka sprinklerů, sprinklery.