Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej - pásové dopravníky - komponenty pro automatizační techniku - pneumatické prvky REXROTH - spojovací materiály

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -zahradní technika -lesní technika -Husqvarna.

Společnost Envi-pur je přední výrobce a dodavatel zařízení pro čištění a úpravu vody a vzduchu. Zajišťuje prodej domovní a kontejnerové čistírny odpadních vod BC biocleaner s membránou i bez, biologické čističky vody, úpravny pitné, technologické i průmyslové vody a jejich komponenty (vodní filtry a čiřiče). Dodává čerpací jímky a stanice, ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkovatelská činnost Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

V našem internetovém obchodě zakoupíte nafukovací čluny, motorové čluny, pramice, veslice, kajaky, kanoe, přívěsy pro lodě, elektromotory, lodní motory a echoloty. Součástí našeho sortimentu jsou přípravky na čištění a údržbu lodí a lodní příslušenství – bojky, elektro doplňky, kotvení, oleje a vazelíny, těsnění, ventilace, vesla, pádla, ...

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Společnost Machart marine s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb pro profesionální i rekreační plavbu. Pro zákazníky zajišťujeme široký rozsah služeb s bohatými praktickými zkušenostmi v oboru. Jednatelem je David Machart, jehož rodina je úzce spjata s vodou a loděmi, a má praxi v komerční plavbě již od r.1995. Služby: - školící a ...

Společnost COOP THERM spol. s r.o. sídlící v Jindřichově Hradci nabízí svým zákazníkům již 30 let ucelené služby v oboru měření a regulace tepla a teplé i studené vody. Provádíme montáže měřičů tepla, vodoměrů, centrálních odečtových systémů i patních měřičů teplé vody (TV). Mezi naše další služby patří také odečty a rozúčtování nákladů a ...

Prodej - účetní software - výpočetní technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - repasované náplně do tiskáren. Služby - vývoj a údržba software - správa sítí.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Firma Biber, s.r.o. je výhradním zástupcem rakouské firmy Eschlböck GmbH pro Českou a Slovenskou republiku při prodeji strojů, náhradních dílů a servisu.

VANELLUS ENERGY s.r.o. se zaměřuje na prodej grilů a příslušenství pro domácí i profesionální použití.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

Dovoz, vývoz, prodej, montáž, servis: -klimatizační jednotky značek York a Matushima, ACOND -nástěnné podstropní a kazetové. Služby: -instalace split systémů -tepelná čerpadla pro RD, firmy.

Naše firma se zabývá prodejem a montáží tepelných čerpadel.

Revize, kontroly: - elektrických zařízení - plynových zařízení - tlakových zařízení - komínů a spalinových cest - zdvihacích zařízení - regálů a polic - požární zabezpečení.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Služby-řemesla: -elektromontáže -revize elektro, hromosvody -opravy elektromotorů -elektroinstalace do 1000 w -domovní rozvody, přípojky. Prodej: -elektroinstalační materiál -elektromotory. Kadeřnictví:t.č. 728317764 -vlasová technika Goldwell.

Maloobchod, velkoobchod, prodejna spojovacího materiálu: -šrouby, matice, podložky, kotvy, nýty, tmely, řezné a brusné kotouče -hřebíky, vrtáky, výkresové díly -kolíky, závlačky, vruty, závitové tyče -pojistné kroužky -lana, řetězy (nezkoušené) -tesařská kování -drobné ruční nářadí.

Maloobchod, velkoobchod, prodejna spojovacího materiálu: -šrouby, matice, podložky, kotvy, nýty, tmely, řezné a brusné kotouče -hřebíky, vrtáky, výkresové díly -kolíky, závlačky, vruty, závitové tyče -pojistné kroužky -lana, řetězy (nezkoušené) -tesařská kování -drobné ruční nářadí.

Čištění interiérů vozidel. Ubytování v soukromí v podkroví v rodinném domě.

Šicí centrum Radovský je specializovaný e-shop na šicí stroje všech dostupných značek. Prodáváme šicí stroje, overlocky, coverlocky, vyšívací stroje, pletací stroje, krejčovské panny a bysty, žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a ...