Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Geodézie: -geodetické práce -inženýrská geodézie -dokumentace staveb -topologické podklady pro informační systémy (GIS) -digitální mapy průmyslových závodů, komunikací a vodních toků. Fotogrammetrie: -pozemní fotogrammetrie -letecká fotogrammetrie -ortofotomapy. Prodej měřící techniky: -theodolity -niveláky -pásma ...

Prodej a servis: -zařízení velkokuchyní -hotely, školy, školky, jídelny -vzduchotechnika, klimatizace -zakázková výroba z nerezu. Oficiální zastoupení značky: -ZANUSSI PROFESSIONAL, RATIONAL. Kompletní vybavení gastroprovozů, servis: -hotely, restaurace, obchody, školní jídelny a provozy veřejného stravování -gastronádoby.

Zahradnictví: - zakládání, údržba zeleně - projekce zahrad - budování zahradních jezírek - závlahové systémy Prodej: - skalničky - keře - pokojové rostliny

Prodej: -fotoaparáty -filmy -kazety -alba -rámečky. Fotoreportáže: -svatby -plesy -oslavy -expresní dodání. Pasové fotografie.

Výroba, montáž, dodávka. Pece s topením: -elektrickým -plynovým. Pece pro všechny technologické postupy při zpracování: -skla -keramiky -porcelánu -kovů -plastů -výpal práškových barev. Pece: -komorové -vozokomorové -průběžné -šachtové -poklopové -kelímkové -sušárny -horkovzdušný ohřev. Prášková ...

Autorizovaný prodej, oprava, servis, bazar: - automobily zn. HONDA - zahradní technika, sněhové frézy, motory zn. HONDA

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Výhradní dovozce GUDE GERMANY. Velkoobchod, zásilkový prodej a servis: -nástroje -nářadí -elektrocentrály -generátory elektrického proudu do 800 kW -travní sekačky -dodávky pro železářství -kompresory -svářečky -vrtačky -stojanové vrtačky -akumulační vrtačky -čerpadla -brusky -příslušenství -nabíječky ...

Prodej: -jeřáby, autojeřáby. Montáže, revize a servis: -zdvihací techniky. Revize, revizní zkoušky: -jeřáby -zdvihadla -montážní plošiny -manipulační technika. Opravy: -manipulační technika -lanovačky -řehtačové zvedáky.

Realizace fotovoltaických a solárně termických systémů na klíč. Prodej solárních panelů na střechu i volný pozemek Fotovoltaika. Solární kolektory. Kotle na peletky, dřevo. Krbová kamna. Tepelná čerpadla.

Výhradní dovozce dánská zemědělská technika.

Revizní služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dílů. Kontrola funkce výrobků. Výstupní kontrola. Logistické služby. Třídící práce. Montáž, kompletace součástí. Přeměření dílů.

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Prodej, montáž a servis: -úpravny vod -kontroly, analýzy a čištění vod pro individuální d omácnosti, společnosti a veřejné organizace.

Prodej, servis: -zahradní a lesní technika -zahradní traktory, ridery -elektrocentrály -postřikovače -plotostřihy -štípače dříví -vysavače listí -sněhové frézy -motorové pily -sekačky -křovinořezy -čerpadla.

Zboží pro les a zahradu. Prodej a servis: -profesionální a hobby technika a příslušenství -zahradní a lesní technika. Záruční a pozáruční servis. Broušení řetězů. Vyvažování nožů. Rovnání klikových hřídelí. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánské Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

E-shop: -hasící spreje -autochemie -čistící prostředky pro domácnost -kosmeticka (mýdla, tělová mléka) -opravné spreje na pneumatiky vozidel a motocyklů -čistící spreje klimatizačních systémů -župany -osušky -dávkovače mýdla -obouvací lžíce -napichovátka.

Montáž, údržba, servis: -slaboproudé rozvody včetně okruhů průmyslové televize -zabezpečovací zařízení (EZS a EPS) -přístupové a docházkové systémy -ozvučovací technika -dispečerská pracoviště (PCO).

Výroba, prodej, montáž, servis: -univerzální stavebnicové zařízení pro vybavení interiérů -regálové systémy - rámové, sektorové -prodejní pulty -pokladní boxy -stojany, koše, pódia, regály na zakázku -sektorové prodejní pulty. .

Velkoobchod, e-shop: -pokladní systémy -ubytovací, hotelové a restaurační systémy -dotykové pokladny -pokladní tiskárny -pokladní zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladny -barvící kazety -papírové kotoučky.

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -čerpadla -vybavení koupelen -krby a kamna -kotle a bojlery -sanitární keramika