Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Profesionální čištění a tepování koberců, sedaček, čalounění, matrací, auto sedaček. Půjčovna tepovačů koberců.

DIGITALNIVAHY.COM se specializují na prodej digitálních vah a váhových systémů od roku 2000. V roce 2005 začali provozovat i eshop.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Výkup, prodej: - kovoobráběcí stroje a tvářecí stroje.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - autolaky - příslušenství pro autolakovny, karosáře - tmely, plniče - stříkací pistole, autokosmetika. Míchání autolaků. - míchání fasádních a interiérových barev

Slaná cukrárna - studená kuchyně - teplá kuchyně - slané dorty, chlebíčky, saláty, mísy, jednohubky - půjčovna gastro zařízení

Fotogrametrické a DPZ pracoviště. Služby: - dálkový průzkum země - fotogrametrie - laserscanning - termografie - zpracování, analýza družicových snímků - programování GIS aplikací - integrace informačních systémů.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpadla (pumpy) - příslušenství

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Společnost ND TRUCK-FM s.r.o. provozuje eshop s náhradními díly do aut, nákladní auta a pracovní stroje.

Beskydské výtahy s.r.o. se zaměřuje na projektování, výrobu, servis a realizaci výtahů a opláštění šachet.

Výroba, oprava, servis, montáž, prodej: - antikorozní dřezy - regály, skříňky - pracovní stoly, pulty - velkokuchyňské a velkoprádelní stroje - zařízení pro prádelny a gastronomii.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Prodejce laboratorní techniky. Oficiální distributor přístrojů SpeedMixer v České republice a na Slovensku.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Prodej myček pro gastroprovozy švédské značky GRANULDISK. velkokapacitní myčky, myčky pro malé a středně velké kuchyně a kuchyňské provozy.

Certifikovaný prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: - kompresory - rotační a lamelové kompresory - šroubové kompresory - dmýchadla, vývěvy.

Výroba, dodávky, servis, oprava: - zařízení pro výrobu, dopravu a ukládání betonu - betonárny - pásové dopravníky - řídící systémy - recyklační zařízení pro zpracování zbytkových betonů - autodomíchávače s čerpadlem betonu - čerpadla betonu. Zpracování návrhu, projekce: - nové betonárny - recyklační zařízení.