Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Centrální mazací systémy BEKA-MAX : - odborné konzultace a zpracování projektu - montáž - záruční a pozáruční servis - prodej náhradních dílů.

Služby - autorizované měření emisí stacionárních zdrojů - měření znečišťujících látek. Provozovna - adresa: Masarykova ul. 393/II, Klatovy.

Revize a inspekce jeřábů, revizní zkoušky jeřábů, revize pracovních plošin. Revize a kontroly vázacích prostředků. Školení jeřábníků a vazačů a školení obsluhy pracovních plošin.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové odsávání a filtrace - odsávací ramena - průmyslové ventilátory, vysavače - klimatizace - tepelná čerpadla

Služby: - úklidové - jednorázový, pravidelný úklid - čištění interierů vozidel. Půjčovna: - čistící stoje.

Prodej: - zahradní technika - substráty - hnojiva - zahradní nářadí - zahradnické potřeby

Služby: - poradenstvím v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a ochrany životního prostředí

Výroba a prodej: - vysokozdvižné a přepravní vozíky - manipulační technika - paletové vozíky - transportní technika.

Projekce, prodej, instalace a servis klimatizace a vzduchotechniky.

Opravy, servis, záruční i pozáruční - svářecí technika - nářadí - zahradní technika.

Služby: - montáž, demontáž, sanitace, oprava výčepního zařízení - prodej, rozvoz tlačných plynů pro gastronomii. Pronájem: - přenosné výčepní zařízení.

Projekce, dodávka, montáž: - systémy měření a regulace - elektromontáže - výroba rozváděčů. Pronájem: - plošiny DL18, DK18.

Činnost: - údržba zeleně - sečení trávy - sestřih keřů, živých plotů - odklizení sněhu, shoz rampouchů - vyklízecí práce.

Pronájem, půjčovna: - pracovní plošiny - pojízdné lešení.

Obchodní a logistická firma. Prodej: -SKF: -kompletní sortiment valivých ložisek: -kuličková -ložiska Y -naklápěcí kuličková -kuličková s kosoúhlým stykem -válečková -jehlová -CARB -soudečková -kombinovaná válečková a kuželíková, jehlová -axiální kuličková ložiska s kosoúhlým stykem -axiální-soudečková, válečková, jehlová ...

Výroba: - nástroje na obrábění kovů a dřeva - speciální nástroje - výměnné břitové destičky ze slinutých karbidů - monolitní frézy ze slinutých karbidů.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Práce: - klempířské. Pronájem, práce: - vysokozdvižná plošina MP-20.

Služby, montáž: - elektroinstalace - revize elektro - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy Výroba, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány

Výroba. servis: - speciální vozíky na úpravu ledu-rolba - značky HYDROSTAT.ELEKTRIC.

Dodávky gastronomického zařízení: -vybavení pro kuchyně a stravovací zařízení -poradenství, zpracování návrhů a projektů -záruční i pozáruční servis -leasing, splátkový prodej. Zastoupení značek: -RATIONAL, IN-COOL-EX, BLANCO, KENWOOD, ROBOT COUPE, LAINOX, MARENO, UNOX, LOTUS, ALBA Hořovice, PANASONIC, FAGOR, ABNER, ...

Firma NEXT nabízí: - bezpečnostní dveře - mříže: - rolovací - nůžkové - pevné - brány - garážová vrata - předokenní rolety - bezpečnostní a solární fólie na sklo - videosystémy - kontroly vstupu. Bezpečnostní dveře NEXT jsou certifikovány dle norem EU a poskytují vysokou bezpečnost, izolaci i moderní design.

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.