Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba: -pásové dopravníky -technologie pro zemědělství -technologické dopravní celky -atypické dopravní celky -třídírny druhotných surovin. Služby: -poradenství -montáže -servis.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Dodávka a montáž: -zařízení sirupáren -sanitační centra CIP. Práce: -montážní práce -potrubářské práce -výroba z nerez oceli.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotle na tuhá paliva -kotle zplynovací VERNER, ATMOS -kotle na plyn VALLIANT, PROTHERM -plynová topidla KARMA, POHODA -plynové ohřívače vody QUANTUM, VALLIANT -plynové průtokové ohřívače vody PROTHERM, VALLIANT -ohřívače vody -otopná tělesa KERMI, UNIVA -otopné žebříky, radiátorové články ...

Výroba, prodej za smluvní ceny, instalace, oprava, servis: -textilní maloprůměrové pletací stroje Obchodní činnost: -pletací stroje Práce: -strojírenská výroba na CNC strojích -broušení na plocho, na kulato -soustružení -frézování -zámečnické -svařování v CO2 -ostření nástrojů Specifikace strojního vybavení: -dělení ...

Systém řízení jakosti podle ISO 9002. Držitel potvrzení o bezpečnostní spolehlivosti organizace podle zákona č.148/98 Sb.o ochraně utajovaných skutečností. ---------------------------------------- Specializace: -přeprava-radioaktivní látky, včetně přeprav na povolení podle vyhlášky SÚJB č.317/2002 Sb.ve všech druzích dopravy ...

Jiří Veselý provádí: - prodej a servis motorových pil - prodej a opravy lesní a zahradnické techniky - broušení řetězů, výroba klíčů

SAVI group s.r.o. se zaměřuje na energetický management, automatizaci budov a na prodej oblečení a dresů.

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje.

Nákup a prodej sudového a lahvového vína. Prodáváme moravská i zahraniční vína z Rakouska, Moldávie, Chile a další země, Zapůjčujeme výčepní zařízení včetně kompletní montáže a servisu. Váno rozvážíme po celé ČR. Možnost zakoupení vína v některé z našich vinoték.

Opravna svařovací a nabíjecí techniky: -obloukové svářečky (trafa, točivé usměrňovače, invertory, MIG, TIG) -nabíječky akumulátorů (klasické, tyristorové, s automatikou a pulzní) -transformátory -elektromagnety.

Maloobchod, prodej montáž a servis: -klimatizace.

Maloobchod, prodej: - zahradní traktory - malotraktory - bubnové sekačky - sekačky s košem.

Prodej, poradenství: -stroje na odkamenění, kypření -zavlažování -sázení, přihnojování, sklizeň -příjem, čištění, třídění -praní a škrábání brambor -náhradní díly.

Výroba, opravy laminátových výrobků: -lodě -kádě -žlaby -formy.

Prodej, servis: -zemědělské stroje -rotační brány -půdní frézy -drtiče -mulčovače -secí stroje -pasivní plečky -pluhy -kompaktory -podmítače -shrnovače a obraceče píce -žací stroje diskové a bubnové -teleskopické manipulátory -stavební stroje -míchačky na beton -stavební vrátky -řezačky dlažby a betonu ...

Opravy, servis: -traktory -zadní skříně -hydraulika -rychlostní skříně -přední osy -nakladače. Služby: -renovace náhradních dílů -navařování, soustružení, broušení -rekonstrukce pásových přebíracích stolů na brambory na stoly válečkové -montážní práce -sušky na obilí -bramborárny -zámečnické práce. Výroba: ...

Montáž a dodávka vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika - bytové objekty

Výroba, prodej: -nerezová zařízení pro gastronomii, zdravotnictví a stavebnictví. Servis, montáž: -velkokuchyně -chladírenská zařízení. Prodejní sklad: -technické plyny, PB a svářecí technika.

Služby: -chladírenský servis. -dodáváme chladicí vybavení zejména stoly, mycí techniku, vitríny, nerezová zařízení, šatní skřínky, ostatní gastro technika, potravinářské zařízení.

Služby: -kovovýroba -kovářské práce -zemědělství -opravy zemědělských strojů. Prodej produktů zemědělské výroby.

Služby: -laserové řezání -CNC ohraňování plechů -svařování. Prodej: -hutní materiál -technické plyny LINDE -svářovací technika a materiál.

Prodej, e-shop. Měřidla: -posuvná, mikrometická, úchylkoměry, kalibry -měřítka, pásma, svinovací metry, pasametry, pravítka, úhelníky -desky a měřící stolky, prizmatické podložky a stojánky, úhloměry, lupy a mikroskopy, základní měrky, vodováhy -šablony měrky, váhy, teploměry, drsnoměry, tloušťkoměry. Nástroje: -vrtáky na kov -závitníky a ...

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje -elektrické ruční nářadí, nástroje a stroje. Provozovna také: Rynárec 169 394 01

Prodej a servis: -kování -sušárny dřeva -dřevoobráběcí stroje -nástroje.