Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Autorizovaný prodejce, servis a půjčovna zahradní a lesní techniky v regionu Zlínský kraj, to je firma PATRICK s.r.o. Naše prodejna ve Zlíně má připraven celý sortiment techniky potřebné pro péči o trávník, zahradu, údržbu keřů a stromů. Akumulátorová zahradní a lesní technika: - traktory - travní benzinové sekačky - robotická sekačka ...

Společnost APLS spol s r.o. Zlín se specializuje na registrační-EET pokladny a pokladní systémy pro EET pro maloobchod, velkoobchod, eshop, restaurace i drobné živnostníky. Registrační pokladny od firmy ELCOM a pokladní systém značky WinApls a7 distribuujeme v České republice, převážně v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský, Olomoucký kraj. Pro ...

Výroba, instalace, servis, oprava: -elektronické stroje, přístroje a zařízení -automatizační technika, elektronická regulace a měření: -měření a regulace teploty -měření délky, síly a hmotnosti -zobrazovací jednotky -čtečka identifikačních čipů.

Společnost HS pro stavby s.r.o. se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. V rámci našich služeb se zaměřujeme především na výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce bytových a nebytových budov, zateplení fasád a realizace klimatizací. Samozřejmostí je poradenství v oblasti stavebních činností, záruční a pozáruční servis a také ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dětské zboží - kojenecké, dětské potřeby, autosedačky, chodítka, kočárky, hopsadla, hračky, pleny, kosmetika, výživa - dům, zahrada - bazény, dílna, domácnost, topení - nábytek - bytový, koupelnový, zahradní, kancelářský - elektronika - chytrá domácnost, mobily, GPS, foto, kancelářská technika ...

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Montáž, instalace, servis, prodej: - klimatizace

Zabýváme se výrobou hasičských automobilů. Výroba: - hasící technika - požární příslušenství.

Dodávka, montáže, instalace: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - elektronické zabezpečení - kamerové systémy.

Servis, oprava, opravy, opravna: -pracovní plošiny: -přívěsové -kloubové -teleskopické -kloubovo-teleskopické -mobilní, přívěsové -nůžkové -sloupové -vyrovnávací můstky. Půjčovna, půjčování, pronájem: -pracovních plošin.

Půjčovna zaměřená na ruční nářadí, stavební stroje a zahradní techniku. Pronájem: - stavební mechanizace - zahradní techniky - čistící a úklidové techniky. Služby: - čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Společnost TOPTRADE, spol. s r.o. Holešov je výhradní dovozce a prodejce obytných vozů zn. Frankia. Jde o luxusní karavany z Německa. Specializujeme se nejen na prodej, ale také pronájem a servis obytných automobilů a přívěsů. Jsme také dovozci obytných vestaveb Yucon od FRANKIE a bydlíku od GLOBE-TRAVELLER. V Holešově najdete i bazar ...

Výhradní dovozce, prodej a půjčovna: -obytné automobily, obytných automobilů -obytné přívěsy, obytných přívěsů -karavany, karavanů, caravany FRANKIA -tel.:573394091, 777777400 Pronájem, půjčování: -karavany, caravany, obytné automobily a přívěsy. Autobazar: -karavany, obytné automobily, caravany.

Půjčovna, prodej a bazar: - obytné vozy - karavany.

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Návrh, montáž, autorizovaný servis: - tepelná čerpadla Stiebel Eltron, DAIKIN Altherma. Rekuperátory, rekuperační jednotky, ventilační jednotky, větrání rodinných domů. Montáž : - podlahové vytápění, radiátory, fancoily - vzduchotechnika, klimatizace - elektroinstalace domovní, průmyslová. Měření a regulace, MaR. Elektroinstalační ...

Čištění laserem. Využíváme čistícího pulzního laseru pro čištění různých povrchů. Využiží u technických dílů, součástí, uměleckých předmětů, zbraní, nožů, součástek na veterány apod.

Specialista na tepelná čerpadla: -kompletní dodávky vytápění -nabízíme tepelná čerpadla všech typů (země, voda, vzduch). Pobočky: Brno - 777842800, Šumperk - 606591374.

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

Prodej, distribuce: - startovací baterie - trakční nabíječe. Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Distribuční sklad.