V autoservisech a pneuservisech nejčastěji najdete hydraulická a pneumatická zařízení, jako jsou lisy pro lisování ložisek, kompresory či stříkací pistole. Dále se však pracuje i s vyvažovacími zařízeními, zvedáky anebo s různými diagnostickými přístroji.

Prodej autolaků, průmyslových barev, leteckých tmelů a dalších nátěrových hmot. Vybavení pro autolakovny, spotřební materiál, ochranné prostředky. Barvy značek PPG, Nexa Autocolor, MaxMeyer, Roberlo. Služby: - míchání autolaků a průmyslových barev na míru, - koloristika a poradenství, - návrhy a stavba lakoven.

Prodej, leasing, servis i pozáruční: -vozidla MAN. Prodej návěsů a přívěsů: -na přepravu dřeva zn. DOLL -na přepravu kontejnerů zn. REISCH. Prodej a servis vyvažovací techniky CEMB pro osobní i nákladní pneu a jiné rotační výrobky: -ozubená kola, kladky -setrvačníky -vyvažovačky, vyvažovací stroje -zvedáky automobilů ...

Vybavení pro autoservisy a pneuservisy. Likvidace nebezpečných látek a chemikálií. Zdroje, generátory a transformátory.

Činnost: prodej, výkup, servis: - nová a použitá dílenská zařízení autoservisů a pneuservisů. Autobazar, dovoz z Itálie.

Dovoz, montáž, servis: -lakovací kabiny ECO-AIR. Prodej: -autolaky DUPONT, DEBEER -kompletní vybavení pro autolakovny. Autoservis: -autolakovna -autoklempírna -opravy karoserií -příprava na STK, emise.

IB filtr s.r.o. je výhradní dovozce produktů Filtrair bv pro ČR. Velkoobchod, prodej: -vzduchové filtry -filtry pro autolakovny (stropní, kazetové, podlahové, kapsové, předfiltry, filtrační pytle) -filtry pro vzduchotechniku (filtrační materiály, kapsové a kazetové filtry). Dodávky, montáž, prodej: -lakovací boxy SAIMA ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej autodílů na všechny značky osobních a dodávkových vozidel. Prodej olejů a servisní techniky.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na automobily, autodíly -diagnostické přístroje Služby: -diagnostika vozidel -montáže tempomatů -oprava řídících jednotek -čištění ultrazvukem -opravy piezo vstřikovačů

Prodej, vybavení, servis garážové techniky pro: - pneuservis - stanice technické kontroly, STK.

Maloobchod: -náhradní díly na osobní a nákladní vozy -pneumatiky -náhradní díly pro motocykly, tuning, -nářadí pro vybavení pracovišť.

Zahraniční účast ACTIA GROUP Francie. Výroba, prodej diagnostických přístroj pro automobily: -analyzátor emisí AT500 MOTORTESTER, LAMBDA TESTER -kouřový analyzátor AT 600 -diagnostika mikropočítačových řídících elektronických systémů používaných v motorových vozidlech MONOMOTRONIC AT 520.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ekologické odmašťovací stoly: -autodílny, galvanovny, opravny -nýtovací technika: -trhací, maticové, šroubové nýty, nýtovací zařízení ruční, pneumatické, akumulátorové -vybavení autodílen.

Prodej: -profesionální nářadí, nástroje. -vybavení autodílen.

Prodej, servis, konzultace: - profesionální nízkotlaká stříkací pistole s naklápěcí nádobkou - kompletní sortiment stříkací techniky, automatické linky, centrální rozvody NH - dvou-membránové čerpadlo - nízkotlaká pistole (i varianta s vrchní nádobkou) - Kremlin-Rexson - špičkové profesionální pistole pro ...

Společnost Toplac s.r.o. se sídlem v Benátkách nad Jizerou v okrese Mladá Boleslav již více než 30 let zajišťuje komplexní činnost týkající se vybavení lakoven a karosáren. Vše najdete na našem e-shopu: https://eshop.toplac.cz. Důraz klademe především na kvalitní zákaznický servis. Máme vlastní školicí středisko, kde již od roku 1995 školíme ...

Jsme specialistou na prodej autoservisního a pneuservisního vybavení po celé ČR a na Slovensku. Naší specializací jsou čtyřsloupové, dvousloupové, jámové a hydraulické zvedáky. Zajistíme servis techniky do vaší autodílny včetně dovozu náhradních dílů, poskytneme vám komplexní poradenství, efektivně a bez prodlení vyřešíme Vaše požadavky. ...

Náhradní díly značkové i neznačkové na nákladní automobily značky TATRA, LIAZ, KAROSA, AVIA, MTS, MAN, BPW, MAZ. Servis, servisní služby, autobazar: -nákladní vozy -generální opravy vozů TATRA -nabídka výměnných agregátů -prodej i nákup nových i ojetých vozů TATRA (autobazar). Prodej: -dílenské nářadí.

Color Centrum Vracov. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Výroba: -dopravníkové systémy -manipulátory -greifery -jednoúčelové stroje a zařízení -speciální nářadí pro autolakovny .

VYBAVENÍ AUTOSERVISŮ A PNEUSERVISŮ V současnosti nabízíme v našem sortimentu kompletní vybavení pro autoservisy a pneuservisy - montážní stroje, vyvažovačky, zouvačky, veškeré nářadí, závaží a další sortiment. Toto zboží můžete nakoupit v našem e-shopu nebo v sídle naší firmy v Chropyni. NEJVĚTŠÍ ČESKÝ VÝROBCE MATERIÁLŮ NA OPRAVY ...

Služby: - autoservis - pneuservis - geometrie.

Prodej, servis: - garážová technika - vybavení pneuservisů a autoservisů, STK, autodílen

Vývoj, výroba, dodávka - výfukové systémy pro vedoucí automobilové výrobce po celém světě - tažná zařízení rozsáhlý sortiment tažných zařízení, jak s pevným tak s odnímatelným hákem - střešní nosiče podélné i příčné střešní nosiče pro automobilové výrobce i pro trh s automobilovými doplňky - skladové regálové ...

E-shop: - nářadí - zahradní nářadí - vybavení autodílen - ochranné pomůcky - autodoplňky - campingové a outdoorové vybavení.

Dodáváme vybavení autoservisů, zvedací plošiny a recyklační techniku. V našem sortimentu najdete kompletní sortiment garážové techniky. Zvedací plošiny nůžkové, sloupové, naklápěcí, mobilní a nerezové. Z recyklační techniky jsou to drtiče, páračky kabelů, lisy na karton i šrot, technologie pro likvidaci autovraků.