Stroje pro textilní a kožedělný průmysl zahrnují textilní razicí stroje, pytlovací stroje, knoflíkovací stroje, vyšívací automaty, navíjecí stroje a odvíjecí zařízení, tkací, pletací, šicí a obuvnické stroje, textilní stavy a další textilní pomůcky.

Textilní zařízení - stroje na tkaní koberců Rychlospojky - mono a multi spojky, výměnné systémy nástrojů, systémy pro výměnu forem Průmyslové roboty - pro všechna odvětví průmyslu Školení

Prodej: -nářadí, nástroje, ložiska a součásti strojů -náhradní díly pro textilní průmysl. Opravy a rekonstrukce obráběcích strojů a vřeten.

Export, import. Zahraniční obchod, prodej: - dodávky strojů a zařízení - náhradní díly a suroviny pro textilní průmysl české výroby.

Výhradní zastoupení zn. Singer. Prodej šicích strojů, overlocků, pletacích strojů a příslušenství včetně nití. Prodej žehlicí techniky a kávovarů.

Služby: - poradenský servis, - opravy, údržba a seřizování šicích strojů, - potřeby pro šití a šicí stroje.

Vývoj a výrobu strojů pro přádelny - vývoj a výrobu strojů pro úpravny - modernizaci starších typů mykacích strojů - výrobu náhradních dílů - maloobjemovou výrobu příze z černé viskózy, polyesteru, atd.

Prodej a servis: - domácí šicí stroje - průmyslové šicí stroje - náhradní díly na šicí stroje. Prodej: - textilní galanterie - příslušenství k šicím strojům - příslušenství k šití a vyšívání V prodejně je také galerie historických šicích strojů.

OK 1 - spotřební zboží - maloobchod - průmyslové a spotřební zboží - domácí potřeby - hračky - sportovní potřeby - textil - sklo - porcelán - elektrotechnika - různé bytové doplňky - šicí stroje TOYOTA

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Průmyslové zboží U Herzána Prodej i na splátky: - kuchyňské elektrospotřebiče - pračky - dětská jízdní kola - veškerá chladicí technika-ledničky, mrazničky - šicí stroje - průmyslové zboží - náhradní díly na jízdní kola a šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje - jízdní kola. Zajištění: - prodej i ...

Výroba, servis: - šicí stroje.

Prodej, oprava: - jízdní kola - doplňky - šicí stroje.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.

Praha prodej a oprava šicí stroje. - Šicí stroje - prodej šicích strojů - opravy šicích strojů - šicí stroje PFAFF - šicí stroje BROTHER - šicí stroje VERONICA - šicí stroje LADA - šicí stroje ZETINA.

Prodej, zprostředkování: - textilní stroje - dopravníky a příslušenství. Servis: - HOLLINGSWORTH.

Oprava, servis (i v bytě): -domácí šicí stroje všech značek. Prodej: -šicí stroje zn.BROTHER, ZETINA -náhradní díly. Krátké dodací lhůty, maximální kvalita za minimální cenu.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola - šicí stroje.

Oprava, servis: - šicí stroje. Broušení, brusičské práce: - nože, nůžky - řetězové, motorové pily.

Export, import, dovoz, vývoz: - stroje, zařízení a materiály pro textilní, kožedělný a strojírenský průmysl - tradingové a barterové operace - zprostředkovatelská a poradenská činnost.

Oprava, servis: - šicí stroje i elektrické.

Služby: - strojní vyšívání - sítotisk - servis šicích strojů

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.