Svařování vyžaduje mnoho vybavení. V aktuálním sortimentu najdete svářecí invertory, multifunkční zařízení, svářečky pro MIG/MAG svařování, ale také zařízení pro svařování plazmou nebo různé příslušenství v podobě redukčních ventilů či svářecích masek.

Obráběčství: -zakázková výroba -CNC frézování. Zakázková tvorba NC programů. Výroba: -elektrody pro elektroerozivní obrábění.

Prodej: -svářecí technika -přídavný svářecí materiál-elektrody, dráty -ochranné pomůcky-svářecí kukly, brýle, rukavice -brusivo -nářadí . Opravy, servis, půjčovna: -svářecí a nabíjecí technika.

Prodejce SVAŘOVACÍ STROJE: malooobchod, servis -stroje pro svařování obalenou elektrodou -svařovací poloautomaty MIG, MAG pro svařování v ochranné atmosféře -svařovací poloautomaty TIG (WIG) pro svařování v ochranné atmosféře -stroje pro odporové svařování -plazmové řezací stroje -hořáky pro svařovací stroje -spotřební ...

Maloobchod, prodej: - svařovací technika - přídavné materiály

Dodávka: - 3D upínací systém svařovacích stolů - manipulátory.

Prodej: - svářecí technika - ochranné pracovní pomůcky

Poskytujeme školení a certifikace v oblasti svařovaní plastu i montáže. Provozujeme prodejnu a půjčovnu svařovací techniky.

Prodej: - svářecí technika - elektrické nářadí - vybavení dílny - elektrocentrály - kompresory - zahradní technika. Zastřešení bazénů. Výroba: - atypické zastřešení na míru - zastřešení vchodů a přístřešků.

Prodej: -svařovací technika a potřeby ke svařování.

Konstrukce, výroba a prodej kontrolních, upínacích, svařovacích, montážních přípravků a kalibrů - svařovací technologie - materiály pro svařování - stavebnicové upínací přípravky.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Vývoj: -nové stroje -jednoúčelové linky - kamerové vidění Výroba: -svařovací automaty MIG -traktory -polohovadla. Stavba, repasování: -stroje a jednoúčelové linky.

Svářečská škola provádí: -zaškolení pracovníků na svářečské práce -základní kurzy a přezkoušení dle normy ČSN 050705 -přípravné kurzy a zkoušky dle normy ČSN EN 287 -zaškolení operátorů robotu a automatu dle ČSN EN 1418 -pravidelné přezkušování svářečů -vazačský, jeřábnický průkaz. Služby: -činnost technických poradců v oblasti ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací technika -svař. stroje KUHTREIBER, OMICRON -rychlospojky TRIODYN a EURO -elektrody a přídavné materiály ESAB -pálící a řezací technika GCE AUTOGEN -BINZEL -MEVA -opravy GCE výměnným způsobem -brusivo FLEXOVIT -OOPP (ochranné pracovní pomůcky CERVA GROUPE) -pracovní rukavice, ...

Svářečská škola: - kurzy: - základní - úřední ČSN EN ISO - zaškolení - přezkoušení. Dozory svařování. Školící a poradenská činnost. Maloobchod, prodej svářecí techniky zn. Fronius.

Prodej, servis, revize a kalibrace: - svařovací technika. zastoupení: MIGATRONIC KUHTREIBER OMICRON ALFA IN - odsávací technika NEDERMAN KEMPER - opravy ručního nářadí

Výroba: - svářecí technika. Prodej a distribuce: - upínací technika: - ruční, pneumatické a hydraulické upínací prvky.

Prodej: - prostředky a materiály pro svařování a pájení - pájky - otěruvzdorné plechy Poradenství v oblastech svařování, navařování a ochrany proti opotřebení.

Plazmová řezací technika KJELLBERG Prodej, servis, zastoupení: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a hořáky -instalace kompletních řezacích pracovišť pro pálení plechů plazmou i autogenem a realizujeme také dodávky robotických systémů / MOTOMAN / s odsáváním KEMPER -kompletní sortiment elektrod Kjellberg a svařovací zdroje ...

Prodej a servis svářecích agregátů firmy ALFA . -svařovací poloautomaty MIG/MAG -zdroje TIG/WIG -invertory MMA obal.elektroda -plazmové dělící agregáty. Prodej a servis svářecích hořáků firmy BINZEL KURT-HAUFE a TRAFIMET: -ruční hořáky pro sváření v ochranné atmosféře MIG/MAG chlazené plynem, vodou, s odsáváním -ruční hořáky ...

E-shop - aku, elektrické a ruční nářadí - čistící technika - měřící technika - pneumatické nářadí - svařovací technika - manipulační technika - tvářecí stroje.

Výroba zařízení pro automatizaci - polohovadla, rotátory, svařovací traktory, svařovací automaty, automaty pro svařování plazmou - robotizovaná pracoviště.

Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Obchodní zastoupení svařovací techniky zn. MERKLE pro Českou republiku. Prodej, servis, internetový obchod: -svařovací technika Prodej, e-shop: -samozatmívací svářečské kukly