Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

DIVIZE FISPOSECURITY: - ochrana osob - ostraha objektů - detektivní činnost - doprovody při přepravě hotovostí a cenností - poradenství v oblasti bezpečnosti - kontrola nemocných. Další divize společnosti: DIVIZE FISPOCLEAN A FISPORENT - velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, půjčovna a bazar úklidové techniky - hygienický ...

Půjčovna: -brusné a čistící stroje na parkety a podlahové krytiny.

Dodávka - vybavení pro dětská hřiště - městský mobiliář Dodávka - kancelářský nábytek - výškově stavitelný nábytek - restaurační nábytek - domácí nábytek - úklidové a čistící prostředky Internetový obchod - nábytek kancelářský, restaurační, školní, domácí, pro mateřské školy - žákovské židle a stoly ...

DIVIZE FISPOPNEU: - pneuservis a bazar pneumatik na Praze 4 - přezutí pneumatik - propanbutanové lahve - navigace Garmin - Tyreguardian - produkt pro ucpávání průpichů penumatik. Další divize společnosti: DIVIZE FISPOCLEAN A FISPORENT - velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, půjčovna a bazar úklidové techniky - hygienický ...

Prodej - mopy na podlahy - hubice na vysavače

Čistící a úklidové prostředky univerzální hubice na vysavače kartáče na odstraňování nečistot z textilií úsporné vakuové pytle PVA mopy

Prodej - úklidové pomůcky Prodej - kuchyňské potřeby

V Praze a blízkém okolí provádíme pravidelné i jednorázové úklidy domácností a firem, mytí oken, čištění koberců a čalouněných sedacích souprav, praní i žehlení prádla. Jsme menší firma rodinného typu, která klade obrovský důraz na kvalitně odvedenou práci se smyslem pro detail. Půjčovna strojů na čištění koberců s rozvozem po Praze. Celá ...

Půjčování strojů na čištění koberců. Čištění: - koberce - čalounění - interiéry automobilů. Čištění se provádí speciálním čistícím strojem tzv. mokrou cestou, s vysokotlakým odsáváním.

Čisticí technika Kärcher. Prodej, servis a půjčovna čisticích zařízení Kärcher. Prodej malé úklidové techniky Unger, Eastmop. Prodej jednokotoučových strojů Maxiclen a Wirbel. Profesionální čisticí chemie Pollet a Buzil. Kimberly Clark.

Čištění a údržba kancelářské a výpočetní techniky. Prodej speciálních čisticích prostředků pro údržbu PC.

Prodejem a servisem profesionální úklidové techniky.

Prodej a servis profesionální čistící a úklidové techniky.

Profesionální úklidové stroje: -malá úklidová technika -vysokotlaké čistící přístroje -strojní pady a brusné mřížky -čistící a dezinfekční prostředky -vybavení sanitárních prostor.

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Velkoobchod, prodej: - drogerie - úklidové pomůcky

Prodej domácí, profesionální a průmyslové čisticí a úklidové techniky a příslušenství. Čističe vzduchu, čisticí a esenciální prostředky, servis.

Dovoz a prodej čistící a úklidové techniky.

Prodej, eshop: - výrobky Vileda - utěrky, hadry - mopy.

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Dovoz úklidové techniky. Průmyslová, úklidová, čistící a mycí technika včetně sacích turbín pro všechny typy vysavačů: - prodej, servis, poradenství - náhradní díly a příslušenství pro všechny vysokotlaké mycí sestavy - mycí zařízení pro osobní a nákladní autodopravu - vysavače, čističe koberců a čalounění pro domácnost - zářiče, vyhřívací ...

Dovoz, distribuce a servis čistící a úklidové techniky: - mycí stroje - zametací stroje - průmyslové vysavače - kobercové stroje.

Zajistíme pro vás kompletní sortiment pro úklid a čištění. Produkty: - čistící stroje - mycí stroje - úklidová technika - čisticí prostředky - hygienický program - drogerie.

Nabídka čištění koberců, čalouněného nábytku a interiérů automobilů. Nabídka služeb půjčovny čisticích strojů.