JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Pronájem - plošiny Servis - reklamy Světelný servis - LED diody

Bazar manipulační techniky, strojů a zařízení. Prodej, výkup, servis, bazar: - vysokozdvižná a manipulační technika. Přehled sortimentu v oblasti manipulační techniky nabízíme: - paletové nízkozdvižné vozíky - starší vysokozdvižné (nízkozdvižné) vozíky před opravou, po částečné opravě, ale i po celkové opravě - montážní plošiny ...

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Pracovní plošiny a kontejnerová doprava.

Nabízíme opravy, generální opravy, modernizace a rekonstrukce všech druhů výtahů: - osobní - nákladní - hydraulické - jídelní - nemocniční - šikmé osobní - domovní - pro invalidní osoby - pojízdná schodiště.

Poskytování dodávek a služeb v oblasti výtahové techniky

Naše firma se zabývá pronájmem pracovních plošin a jsme schopni zajistit i většinu prací spojených právě s montážními plošinami. V naší nabídce najdete plošiny OIL STEEL na podvozku Nissan Cabstar s výškovým dosahem 21 m a bočním dosahem 12 m.

Servis, modernizace a rekonstrukce - výtahy osobní a nákladní

Pronájem, montáž - stavební výtahy GEDA 200 a GEDA 500

Autojeřáby. Zabýváme se pronájmem autojeřábů s obsluhou v Praze a okolí a poskytujeme různé JEŘÁBNICKÉ PRÁCE . Pro stálé zákazníky navíc nabízíme velmi zajímavé slevy. Neváhejte a zavolejte nám, budete určitě spokojeni.

Výroba, vývoj, servis a montáž nejrůznějších výtahů, výtahových plošin a eskalátorů.

Jeřábnické práce. Pronájem: - autojeřáby.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Montáž: -všechny typy výtahů včetně dopravy, kompletní dodávky ostatních souvisejících prací.

Prodej a montáže: - všechny typy výtahů na klíč (od stavební dokumentace až po kolaudaci) - hydraulické, nákladní, lanové, panoramatické (s vyhlídkou), jídelní, nestandardní, atypické, na zakázku.

Obchodní společnost zabývající se nákupem a prodejem použitých a nových autojeřábů. Výhradní zastoupení mobilních autojeřábů značky GROVE pro ČR a SK, prodej, servis. Prodej náhradních dílů Grove, Coles, Krupp, CKD. Prodej nákladních automobilů, montážních plošin a dalších spec. vozidel.

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Pronájem - vysokozdvižné plošiny i s obsluhou

Projekce, výroba, montáž a následný servis: - jeřáby - zdvihací zařízení - blokové a ramenové jeřáby - mostové jeřáby - otočné jeřáby - konzolové jeřáby - pracovní zdvihací plošiny - výtahy na popelnice.

Prodej, servis, pronájem pracovních plošin. Nepřetržitý servis plošin. Prodej pracovních plošin Servis pracovních plošin Pronájem pracovních plošin Zapůjčení plošin. Nůžkové plošiny Dieselové plošiny Elektrické plošiny Kloubové plošiny Přívěsné plošiny Nástavby Sloupové plošiny Speciální plošiny Teleskopické plošiny: - ...