Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Obrábění a zámečnictví svařence, výpalky a řezání stavba stroj, strojních částí modernizace a přestavba strojů

Společnost STEEL-ER Kuzník - Majer s.r.o. je mladá a dynamická firma, která se zabývá kovovýrobou. Vyrábíme brány, ploty, kovové prvky pro vaše interiéry i exteriéry, kovový nábytek, schdiště, zábradlí a ocelová konstrukce pro různé typy staveb. Poskytujeme komplexní služby od výroby po montáž a servis v oblasti kovovýroby.

Firma Luboš Oplatek z okresu Třebíč provádí kompletní kovovýrobu. Naše služby, kovovýroba: - klempířské práce - klempířské výrobky - zámečnictví - CNC obrábění - frézování - soustružení - ocelové konstrukce Provozovnu naleznete na adrese Kocperky 95, Rapotice, okres Třebíč.

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

Výroba: -zámečnictví -výroba přípravků pro plynaře.

Zámečnictví Koubek je rodinná firma, která působí na trhu od roku 1992. Nabízí širokou škálu služeb v oblasti zabezpečení objektů, kovovýroby a výroby klíčů. Je autorizovaným servisním partnerem firem MUL-T-LOCK, Winkhaus a Tokoz, které patří mezi přední světové výrobce zámků a kování. Zámečnictví Koubek zajišťuje kompletní instalace a servis ...

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Fox Laser s.r.o. je česká společnost, která se zabývá zakázkovým CNC laserovým pálením plechů, ohraňováním a svařováním. Nabízí kvalitní a rychlé služby pro různé odvětví, jako je strojírenství, stavebnictví, zemědělství nebo nábytek. Společnost disponuje moderním strojním parkem, který zahrnuje CNC laserové řezačky, CNC ohraňovací lisy, ...

Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Činnost: - kovovýroba, kovoobrábění, kovářské práce - zámečnické práce, zámečník - úprava svařenců před finální povrchovou úpravou lakováním, nebo pokovením

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Výroba a prodej: -obytné kontejnery, obytný kontejner, buňky, buňka, modul, unimobuňka -montované stavby, montovaná stavba -sanitární, stavební, skladové, prodejní, technologické - kontejnery. Všestranně využitelné při výrobních obchodních či jiných aktivitách. Využití jako standardní kontejnery, na jejich bázi možno rychle postavit ...

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické.

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.

Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Systém generálních klíčů. Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek. Bezpečnostní kamerové systémy.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.